Connect with us
Indonezianul Mbah Goto a murit. El ar fi avut 146 de ani, ar această vârstă nu a fost confirmată în mod oficial.

Externe

A murit la 146 de ani! Ce a facut inainte de decesul său!

Mbah Goto (Saparman Sodimedjo pe numele real), indonezianul considerat neoficial cel mai bătrân om din lume, a murit duminică. El ar fi avut 146 de ani.

El fusese internat în urmă cu 2 zile la un spital. „Bunicul” Gotho, cum îi spuneau cunoscuţii şi localnicii, susţine că ar fi avut 146. Vârsta acestuia nu a fost confirmată oficial,  iar dacă ce spune este adevărat, el poate fi considerat cea mai longevivă persoană de pe fața Pământului.

Gotho le-a supravieţuit celor patru soţii, precum şi tuturor copiilor pe care i-a avut, rămânându-i numai câţiva nepoţi, informează channelnewsasia.com.

Bărbatul spunea că s-a născut în decembrie 1870, dar această dată nu a putut fi verificată deoarece înregistratea oficială a naşterilor în Indonezia a început abia în 1900.

Într-un ultim interviu, acestea spunea:

„Viaţa înseamnă să îţi accepţi destinul în întregime (…)Îmi doream de mult să mor. Soţiile mele, toţi copiii mei s-au dus, dar Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine cu o viaţă lungă. Mi-am trăit viaţa în linişte şi mi-am acceptat destinul aşa cum mi-a fost dat”

Mbah Gotho se pregătise din timp pentru decesul său și își alesese chiar și piatra funerară.

Citește și: A murit cea mai batrana femeie din Romania VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top