Connect with us
Jackson Odell moarte subită! Avea doar 20 de ani

Externe

Jackson Odell, moarte subită! Avea doar 20 de ani

Vești triste pentru fanii seriarului The Goldbers. Actorul Jackson Odell  a murit la doar 20 de ani!

Tânărul actor a fost descoperit fără viață în reședința sa din San Fernando Valley. Trupul a fost descoperit pe data de 8 iunie. Cauza morții sale încă nu a fost făcută publică de legiștii din Los Angeles. Nu este considerată o moarte suspectă.

Jackson Odell a atras atenția asupra sa cu rolul lui Ari din sezonul 1 și 2 al serialului The Goldbergs, informează Variety. Tânărul a mai jucat și în alte seriale că “The Fosters,” “Modern Family,” și “iCarly.” În 2011, Jackson Odell a apărut în filmul “Judy Moody and the Not Bummer Summer” împreună cu Heather Graham.

Tânărul activa în industria cinematografică încă de la vârsta de 12 ani. Jackson Odell era și compozitor și colabora cu diverse filme pentru coloane sonore. Rămâne de văzut când autoritățile vor oferi publicului mai multe detalii legate de moartea tânărului actor.

Citește și: Jerry Maren, cunoscutul actor din „Vrăjitorul din Oz”, s-a stins din viață

Cum a reacționat familia

Tânărul activa în industria cinematografică încă de la vârstă de 12 ani. Jackson Odell era și compozitor și colabora cu diverse filme pentru coloane sonore. Rămâne de văzut când autoritățile vor oferi publicului mai multe detalii legate de moartea tânărului actor.

„Familia Odell și-a pierdut fiul și fratele mult iubit, Jackson Odell, vineri. Va rămâne pentru noi o lumina care va străluci puternic, un suflet talentat și iubitor. Avea atât de multe lucruri să împartă cu lumea. Familia noastră va duce adevărul mai departe.

Dorința noastră este ca restul lumii care îl cunoștea și îl iubea, să facă la fel. Vom încerca, acum, să înțelegem mai bine această pierdere uriașă. Nu vom mai face alte declaratii”, este mesajul postat de familia actorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top