Connect with us
Interpreta hitului mondial Lambada a murit. Loalwa Braz a fost descoperită carbonizată în mașină de o echipă de pompieri.

Externe

Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului „Lambada”, a murit

Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, a fost găsită moartă. Aceasta a fost descoperită carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, s-a aflat din surse din cadrul poliției.

Interpreta hitului „Lambada” a murit

„Da, pot confirma acest lucru.”, a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei. Acesta nu a oferit și detalii suplimentare.

Potrivit presei locale, corpul cântăreței a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului său, nu departe de locuința acesteia.

Autorităţile au demarat o anchetă. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Loalwa Braz locuia în Saquarema, unde administra hanul Azur.

S-a născut în Rio de Janeiro şi a crescut într-o familie muzicală, tatăl ei fiind şeful unei orchestre de muzică tradiţională braziliană, iar mama era pianistă.

Loalwa Braz a fost solista grupului Kaoma, înfiinţat în 1985, care a devenit celebru cu hituri precum ”Chorando Se Foi (Lambada)”, „Dançando Lambada” şi „Lambamor”.

În total, grupul Kaoma a vândut peste 25 de milioane de discuri în întreaga lume.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Fekete Gabor

    2017-01-20T12:59:49+02:00 at 12:59

    Pacat o cantareata de 100%nu te voi uita .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top