LONDRA: Grădina zoologică este închisă în acest weekend din cauza unu incendiu

23.12.2017
LONDRA: Grădina zoologică este închisă în acest weekend din cauza unu incendiu

Grădina zoologică din Londra a fost închisă, sâmbătă, după ce un incendiu a acaparat o cafenea și un magazin din apropierea unui zone în care erau ținute animalele, însă autoritățile nu au informații dacă cineva a fost rănit, relatează site-ul agenției de știri Dpa.

Zece mașini de intervenție și 72 de pompieri și ofițeri au fost chemați, sâmbătă dimineața, în jurul orei locale 06.00 (ora României, 08.00 dimineața), pentru a ajuta la stingerea focului, care a putut fi controlat abia după trei ore, a informat Brigada de Pompieri londoneză.

Personalul grădinei zoologice au început să mute, de urgență, animalele într-un loc unde ar fi putut fi în siguranță, iar câțiva angajați au fost transportați la spital deoarece inhalaseră fum, a arătat un comunicat de presă.

„Incendiul a afectat, în principiu, cafeneaua și magazinul. O parte din zona cu animale a fost afectată, însă în acest stadiu nu știm dacă vreun animal a fost afectat de incident”, a declarat directorul Brigăzii de Pompieri, Clive Robinson.

Cauza incendiului este investigată de poliție, iar grădina zoologică va fi închisă în weekend.