Connect with us
Londra sub teroare: Un nou atac armat a avut loc

Externe

Londra sub teroare: Un nou atac armat a avut loc

Un nou atac armat a avut la Londra. Patru bărbați au fost răniți după ce au fost înjunghiaţi la un festival de muzică din nord-estul Londrei, sâmbătă.

Polițiștii au declarat că trei dintre victime au fost ajuns de urgență la spital pentru a fi tratate pentru „vătămări corporale și lovituri”. Incidentul a avut loc la Hainault Forest Country Park din Chigwell, unde a avut loc festivalul Garage Nation.

Poliția Metropolitană a declarat că ofițerii au fost apelați la ora 7.35, sâmbătă, când au fost găsiți doi bărbați. Cei răniți aveau vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, și un al treilea bărbat adult cu leziuni care nu amenință viața.

Un al patrulea om a fost tratat la fața locului, dar a plecat înainte ca poliția să sosească.

Atac armat la Londra: Un martor povestește scenele groază

„Tocmai am văzut cum cineva a fost înjunghiat în față mea la Garage Nation. Nu am mai văzut niciodată așa ceva. De ce fac oamenii asta? A fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-am văzut vreodată. A fost înjunghiat atât de adânc încât îi puteam vedea în rana”, susține Mel Dee, martor la incident.

Se crede că toți cei patru bărbați au fost răniți într-un singur incident, a adăugat Met, un alt martor. Deocamdată nu au fost găsiți cei sau cel responsabil de atac.

Mai mult de 100 de artiști trebuiau să interpreteze sâmbătă șase etape la festival, potrivit unei pagini Facebook pentru evenimentul de muzică.

Citește și Atac armat în SUA, la sediul ziarului Capital Gazette din Annapolis. 5 persoane au murit

Citește și Atac sângeros în China! Un bărbat a atacat cu un cuțit cel puțin 10 persoane

Polițiștii au emis alarme în legătură cu numărul de atacuri cu cuțite de la Londra. Numărul total de investigații privind asasinatele lansate în capitala engleză au atins 81 săptămâna trecută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top