Connect with us
Luare de ostatici la un spital din Istanbul. Din primele informații printre ostatici se numără medici și personal medical.

Externe

Luare de ostatici la un spital din Istanbul. Poliția este în alertă

Luare de ostatici la un spital din Istanbul. Un bărbat înarmat a luat ostatici la un spital din Istanbul, printre aceștia fiind și medici.

Update, ora 14:28: Un reprezentant al spitalului a declarat pentru presa din Turcia că un polițist înarmat, care primea tratament psihiatric în spital s-a baricadat într-o cameră și a încercat să se sinucidă.

Anterior, presa turcă a declarat că bărbatul a luat ostatici medici și alți membri ai personalului medical. Însă, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat că tot personalul meidcal a fost evacuat din unitatea spitalicească. Poliția încearcă acum să negocieze cu bărbatul și să-l convingă să nu își facă rău.

Medici și personal medical, luați ostatici în spital

Un bărbat înarmat a luat miercuri ostatici medici şi membri ai personalului unui spital din Istanbul, scrie presa turcă, citată de The Associated Press.

Potrivit ziarului Hurriyet, bărbatul înarmat ar fi un pacient al secţiei de psihiatrie a Spitalului Cerrahpasa de la istanbul.

Poliţia a fost trimisă la faţa locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top