Connect with us
Meghan Markle, din nou însărcinată. De unde au pornit speculațiile

Externe

Meghan Markle, din nou însărcinată. De unde au pornit speculațiile

Meghan Markle a devenit mamă, pentru prima dată în luna mai, 2019. A fost o mare bucurie pentru ea și prințul Harry, fiind primul copil. S-a mai zvonit până acum că actrița ar fi însărcinată, însă s-a dovedit că sunt doar speculații. Totuși, unele detalii din ultima vreme lasă impresia că Meghan este însărcinată și se pregătește să devină din nou mamă în scurt timp.

Meghan Marke ar putea deveni din nou mamă

În presa străină se vorbește tot mai mult despre Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi s-ar pregăti din nou să devină părinți, celebra actriță fiind însărcinată. Totul a pornit de la faptul că după ce Ducesa de Sussex a cerut la Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie modificarea datei de judecată într-un proces pe care l-a intentat companiei Associated Newspapers și a tabloidelor acesteia, „Mail on Sunday’ și „Mail Online’.

Mai mult, cererea ei ar fi fost aprobată, după ce judecătoria a făcut mai multe verificări. Judecata s-a amânat cu mai mult de un an, din octombrie 2020, în ianuarie 2022. Nimeni nu înțelege de ce Meghan are nevoie de atât de mult timp pentru a se putea ocupa de un proces și speculațiile au început să apară.

Mai mult, la apariția ei publică din cimitirul din Los Angeles, cu ocazia evenimentului Remembrance Day, ducesa a purtat o ținută care a atras suspiciuni. Ea a optat pentru o fustă largă și a atașat și o centură deaspura taliei, pentru a ascunde burtica. Cu două săptămâni înainte, la Coach Core Awards, ea a purtat o ținută asemănătoare. În acest mod se îmbrăca și când a fost însărcinată prima dată, chiar în ziua în care a făcut marele anunț, acela că va deveni mamă.

Meghan și Prințul Harry nu mai stau în Marea Britanie, însă păstrează strâns legăturile de acolo. Astfel, cei doi se pregătesc să serbeze primul Thanksgiving, la 26 noiembrie, de când au plecat în Montecito, California, SUA. În plus, ei continuă să se implice în acte de caritate și chiar au realizat o comemorare de la distanță a eroilor care și-au jertfit viața pentru țară, în ziua de 11 noiembrie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top