Connect with us
Două atacuri armate au fost comise în Mexic, la cluburile Blue Parrot și The Jungle din stațiunea Playa del Carmen.

Externe

UPDATE. Mexic: Atacuri armate în cluburi de noapte. Mai mulți oameni au murit

Autoritățile din Mexic au anunțat că mai multe persoane au murit în două atacuri armate comise în cluburi de noapte din stațiunea Playa del Carmen, aflată la 63 de kilometri distanță de populara destinație internațională Cancun.

UPDATE ora 16.17: Bilanțul celor două atacuri armate a ajuns la cinci morți și cel puțin 12 răniți.  Primele focuri de armă au fost auzite cu puţin timp după ora locală 3.30 (10.30 ora României) la clubul de noapte Blue Parrot.

”Eram în Blue Parrot şi, literalmente, au început focurile de armă la doi metri de noi. Nimeni nu a crezut că se întâmplă pe bune, dar eu am ştiut imediat că este vorba de o armă şi m-am trântit la pâmânt. Toată lumea s-a trântit peste mine”, a explicat George de Menezes.

Martorul susține că focurile de armă s-au oprit imediat după ce muzica s-a terminat.

”Ne-am ridicat şi un bărbat era în continuare pe podea, părea mort. Un alt bărbat împuşcat încerca să stea pe propriile picioare. Toată lumea a încercat să fugă spre plajă, iar deodată am auzit noi focuri de armă şi ne-am aruncat la podea”, a completat Menezes.

The Telegraph notează că atacatori înarmați au deschis focul în două cluburi de noapte, în care turiștii participau la un festival de muzică electronică.

Unul dintre atacatorii necunoscuţi a început să tragă printr-o fereastră deschisă a clubului de noapte Blue Parrot din Plata del Carmen. Această staţiune turistică este extrem de populară în rândul turiştilor străini, precum şi alte destinaţii de pa coasta peninsulei Yucatan.

Citește și: Atac armat în Spania!

Numărul oficial al victimelor nu este cunoscut până acum. Un DJ care participa la aveniment susține că peste 5 oameni au murit la Blue Parrot.

Al doilea atac armat a vizat clubul de noapte The Jungle. Deocamdată, nu este cunoscută motivația atacatorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top