Connect with us
Microbuz plin cu români, răsturnat în Turcia în această seară

Externe

Microbuz plin cu români, răsturnat în Turcia în această seară

Clipe cumplite pentru mai mulți români plecați în vacanță în Turcia! Microbuzul în care se aflau s-a răsturnat și cel puțin două persoane au fost rănite.

Se pare că românii au fost luați de la aeroport de microbuz și urmau să ajungă la hotelul la care erau cazați în Turcia. La un moment dat, microbuzul a acroșat un TIR și apoi s-a răsturnat, creând panică printre români. În urma impactului, cel puțin două persoane au fost rănite.

Citește și: București. Motociclist mort într-un accident pe Splaiul Independenței

„Ne-au luat de la aeroport și undeva pe drum, nu știu cum a reușit, dar s-a agățat de un TIR cumva. Microbuzul nostru s-a răsturnat și ne-a târât aproximativ 100 de metri. Era o doamnă care era foarte rău lovită, care nu putea să se ridice. Și soția mea care iar a fost destul de rău rănită.

Deocamdată suntem la spital În Turcia, nu ne-au dat încă drumul. Soția mea nu are voie să călătorească, nu ne lasă doctorii să plecăm. Ea a fost lângă geam. În momentul în care a căzut microbuzul, s-a spart geamul și ea a fost târâtă pe astfalt„, a spus unul dintre românii care se aflau în microbuz, potrivit romaniatv.net.

Te-ar putea interesa și: Accident grav pe Autostrada Soarelui! Trei autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară

Accident pe Autostrada Soarelui pe 13 iunie 2018. Sensul spre litoral este oprit. 3 autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară. Accidentul a avut loc la KM71, sensul spre mare”, a spus Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic pentru digi24.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul este oprit pe sensul către litoral, la kilometrul 71, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. Două persoane au fost rănite grav. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii.

Accidentul s-a produs la ora 19.20, iar traficul a fost oprit în zonă. Centrul Infotrafic recomandă rutele ocolitoare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top