Connect with us
Noi probleme la nunta regală. Ce a făcut tatăl lui Meghan Markle

Externe

Noi probleme la nunta regală. Ce a făcut tatăl lui Meghan Markle

Tatăl lui Meghan Markle ar fi decis să nu participe la nunta regală care va avea loc în acest weekend, din cauza scandalului fotografiilor apărute cu el în presa britanică.

Thomas Markle a declarat pentru TMZ că a decis să nu ia parte sâmbătă la ceremonia de căsătorie de la Castelul Windsor din apropierea Londrei deoarece nu doreşte să îi stânjenească pe membrii Familiei Regale sau pe fiica sa.

În comentariile ulterioare făcute site-ului monden, el a menţionat că după ce a suferit un atac de cord în urmă cu doar şase zile resimte dureri severe în zona pieptului declanşate de tulburările emoţionale cu care se confruntă.

Thomas Markle a menţionat în special numele fiicei sale mai mari, Samantha Markle, care a avut o atitudine critică faţă de sora sa vitregă, Meghan. ”Am luat Valium pentru durere, mai ales când am auzit despre fiica mea cea mare’‘, ar fi spus el potrivit TMZ adăugând că există posibilitatea să se întoarcă în curând în spital.

Comentariile tatălui logodnicei prinţului Harry vin după ce Daily Mail a publicat duminică un articol despre faptul că el ar fi făcut o înţelegere cu un paparazzi britanic pentru realizarea unor fotografii intens publicate de media în această lună.

În primele comentarii făcute pentru TMZ de Thomas Markle, care trăieşte în Mexic şi care ar avea o fire emotivă, acesta a declarat că a fost foarte supărat după publicarea unor fotografii paparazzi, în special de cele în care este prezentat drept un alcoolic.

El a declarat că nu a dorit să facă vreun rău când a permis unei agenţii să-l fotografieze în timp i s-ar fi luat măsurile pentru costumul pentru nuntă sau ar fi citit într-un internet cafe un articol despre viitoarea nuntă a fiicei sale.

Thomas Markle a recunoscut că a sperat ca aceste fotografii îl vor ajuta să-şi refacă imaginea, însă acum regretă că a acceptat înţelegerea adăugând că în niciun caz nu a primit suma de 100.000 de dolari menţionată în presă.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Kensington nu a confirmat dacă Thomas Markle va participa la nunta de la Castelul Windsor unde ar trebui să o conducă la altar pe fiica sa.

”Acesta este un moment profund personal pentru domnişoara Markle, cu câteva zile înainte de nunta sa”, a spus acesta. ”Ea şi prinţul Harry solicită din nou ca în această situaţie dificilă înţelegerea şi respectul să fie extinse domnului Markle”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ce spune Meghan Markle despre tatăl ei

Conform BBC, Meghan Markle ar fi tulburată şi preocupată pentru sănătatea tatălui său şi doreşte în continuare prezenţa lui la ceremonia de căsătorie de sâmbătă.

În urma publicării articolului din Daily Mail, Samantha Markle a declarat pe Twitter că ea este cea responsabilă pentru faptul că tatăl ei a acceptat să facă fotografiile.

„Presa negativă despre înscenarea fotografiilor de către tatăl meu este din vina mea. Media l-a prezentat pe nedrept într-o lumină proastă aşa că am sugerat să facă fotografii pozitive, în beneficiul lui şi în cel al Familiei Regale. Nu am bănuit că va profita de ele. Nu a fost pentru bani’‘, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Thomas Markle şi mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, au divorţat când Meghan era mică.

Citeste si: Palatul Buckingham a prezentat sâmbătă documentul consimţământul oficial al reginei Elisabeta a II-a la căsătoria prințului Harry

Fratele vitreg şi sora vitregă ai lui Meghan Markle, din prima căsătorie a acestuia, Thomas Junior şi Samantha Markle, nu au fost invitaţi la nuntă. Potrivit informaţiilor vehiculate, Meghan Markle ar avea o relaţie distantă cu ei, iar Samantha Markle a declarat că scrie o carte despre sora sa vitregă intitulată ”The Diary of Princess Pushy’s Sister”, precizează DPA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top