Connect with us
Un nou cutremur a zguduit Italia, joi, 27 octombrie 2016. Seismul a avut o magnitudine de 4.4 grade pe scara Richter și a fost o replică a celui de ieri.

Externe

Nou CUTREMUR în ITALIA, pe 27 octombrie. Ce magnitudine a avut

Un nou cutremur s-a produs joi dimineață în Italia. în zona de centru a țării. Produs la ora locală 10.21 (11.21 ora României), seismul a avut magnitudinea de 4.4 grade și a provocat panică printre oameni.

Epicentrul la Castelsantangelo sul Nero, în provincia Marche, zona cea mai grav afectată de seismele din cursul nopţii.

Unda de şoc s-a resimţit şi la Ancona, dar şi în alte localităţi din regiune, unde oamenii speriaţi au ieşit pe străzi şi s-au îndepărtat de clădiri.

Vezi și: DOCUMENTAR: Principalele cutremure din Italia în ultimii 30 de ani

Serviciile de pompieri au primit numeroase apeluri de la persoane îngrozite, dar nu s-au înregistrat noi pagube majore sau victime.

În total, peste 300 de replici ale cutremurului de miercuri seară, de la ora locală 19.10 (20.10 ora României). Între 2.000 şi 3.000 de oameni au fost evacuaţi din clădirile care au suferit probleme structurale.

Reamintim că un puternic cutremur cu magnitudinea 5.4 a zguduit miercuri Italia, la doar două luni după ce un cutremur puternic a distrus orașe și a ucis aproape 300 de oameni în centrul Italiei. Au urmat alte replici de 6.0, 5.4 si 5.3 grade.

Vezi aici imagini de la cutremurul din Italia!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top