Connect with us
O cheie dispărută a reapărut după 50 de ani. Ce scria pe biletul alături de care a fost înapoiată a șocat pe toată lumea

Externe

O cheie dispărută a reapărut după 50 de ani. Ce scria pe biletul alături de care a fost înapoiată a șocat pe toată lumea

Un incident extrem de ciudat a avut loc în Anglia. Când cazul a fost făcut public, toți oamenii au fost șocați de ceea ce s-a putut întâmpla. Astfel, cheia unui turn din secolul al XI-lea din Kent a fost returnată în mod misterios de către un expeditor anonim, după mai bine de 50 de ani de la dispariția acesteia, timp în care autoritățile credeau că nu va mai fi găsită niciodată.

Cine a înapoiat cheia

O cheie pentru un turn normand din secolul al XI-lea din Kent a fost returnată în mod misterios la aproape 50 de ani după ce a dispărut. Cheia de aramă a fost trimisă prin poștă către English Heritage, cu o notă anonimă care admite că a fost „împrumutată”.

Expeditorul misterului și-a cerut scuze pentru întârzierea în returnarea obiectului, pe care l-ar fi luat în anul 1973, însă a omis un detaliu: nu și-a dezvăluit identitatea, ceea ce a reprezentat cu adevărat un mister pentru cei responsabili  de administrarea Turnului.

Cheia încă se potrivește în gaura ușilor de la Turnul St Leonard, un turn normand din Kent, deși nu se mai rotește.

Cazul ciudat din Marea Britanie a fost făcut public pe rețelele de socializare. Cei care se ocupă de administrarea turnului au explicat că a fost înapoiată cheia și i-au asigurat pe oameni că au schimbat încuietorile de când aceasta a fost furată. Totuși, i-au solicitat celui care a împrumutat acest obiect să-și dezvăluie identitatea, în schimbul unui abonament gratuit pentru vizitarea turnului.

„Momentul acela ciudat când înapoiați o cheie pe care ați împrumutat-o ​​timp de aproape 50 de ani Mulțumim individului misterios care ne-a trimis recent o cheie la Turnul St Leonard din Kent. Nu vă faceți griji cu privire la întârziere, am schimbat încuietorile cu mult timp în urmă!”, scrie în descrierea postării.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top