Connect with us
O fetiță pe un unicorn gonflabil, a fost găsită plutind în largul mării

Externe

O fetiță pe un unicorn gonflabil, a fost găsită plutind în largul mării

O fetiță pe un unicorn gonflabil, a fost găsită plutind în largul mării. Copila a fost observată de către echipajul unei nave, un feribot grecesc. Imediat, echipajul s-a mobilizat și a tras fetița în apropierea feribotului, de unde a ridicat-o din apă. Nimeni nu știe cum a ajuns fetița singură, în mare, foarte departe de țărm.

O fetiță pe un unicorn gonflabil, a fost găsită plutind în largul mării

Fetița găsită în largul mării a plutit pe unicornul gonflabil ore bune. Ca prin minune, copila nu s-a dezechilibrat și și-a păstrat calmul. A plutit așa până când a fost salvată. Nu se cunosc împrejurările în care micuța a ajuns singură în mare, fără părinți, însă cel mai important este că expediția ei s-a încheiat în siguranță.

Fetița a fost zărită de cineva de pe echipajul unui feribot grecesc, între Rio și Antirio. Feribotul „Salaminomachos” care făcea ruta regulată Rio-Antirio s-a apropiat de fată, iar membrii echipajului au salvat-o.

Ea plutea pe un colac gonflabil de forma unui unicorn. Era foarte calmă, și nu s-a speriat nici când a fost trasă pe feribot de către echipajul acestuia.

Deocamdată, nu știe nimeni nimic despre părinții acesteia. Cel mai probabil, într-un moment de neatenție, copila a fost luată încet de valuri, și dusă în larg.

Întreaga operațiune de salvare a fost filmată. Petros Kritsonis a postat filmarea pe Facebook, însoțită de următorul mesaj

Când abandonul se poate transforma în tragedie…
Felicitări căpitanului și echipajului navei Salaminomachos pentru acțiunile care au adus finalul pozitiv.
Postarea video nu este menită să dea vina, ci să demonstreze riscul jucăriilor marine pe care le folosim cu toții.

În scurt timp, video-ul a devenit viral pe Facebook. Toți cei care l-au văzut au fost impresionați de salvarea micuței care nici măcar nu a înțeles ce i s-a întâmplat.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top