Connect with us
O fostă Miss World ocupă o importantă funcție în țara ei. Oamenii se mândresc și spun că sunt reprezentați de cea mai frumoasă.

Externe

O fostă Miss World a devenit primar. Localnicii se mândresc că au cel mai frumos edil

O fostă Miss World, Kaiane Lopez, a devenit primar în Gibraltar. Oadtă cu numirea în funcție, ea a devenit cel mai tânăr edil.

Kaiane Lopez are 30 de ani și este extrem de mândră de funcția pe care o deține, începând de marți.

„Sunt mândră sa fiu britanică. Gibraltarul este britanic și așa va rămâne. De ce aș vrea vreodată să schimb steagul?”

Ce spun localnicii despre primarul ales

Tânăra este a treia femeie primar din Gibraltar. În 2009, Kaiane a fost încoronată Miss World. Localnicii sunt extrem de entuziasmați de rezultatul alegerilor și sunt siguri că au „cel mai frumos primar din lume”.

La ceremonia de depunere a jurământului, Lopez a fost emoționată și s-a arătat extrem de recunoscătoare că a fost aleasă. Femeia are experiență în administrație, pentru că în ultimii ani a fost viceprimar.

„După ce am servit ca viceprimar în ultimii ani, am asistat la munca și devotamentul necesar pentru a îndeplini acest rol. Prin urmare, aș dori să mulțumesc foștilor noștri primari pentru că au contribuit la ceea ce este primăria noastră acum. Ei sunt cu adevărat o sursă de inspirație.“, a spus ea.

Citește și: Model de presedinte: Traieste intr-o mica ferma si conduce o masina modesta

„Când Kaiane Aldorino a devenit Miss World a devenit cineva care ne-a reprezentat în lume. Ea a devenit o femeie liberă și are distincție de onoare, cea mai înaltă distincție civică.”, a spus ministrul Fabian Picardo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top