Connect with us
Atac terorist chiar în seara Învierii: O mașină a intrat în mulțime! Zeci de MORȚI și VICTIME

Externe

ATENTAT în Germania. O mașină a intrat într-o mulțime – Sunt zeci de victime printre care și MORȚI

ATENTAT în Germania – Un posibil atac terorist s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Germania. O maşină a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, ucigând şi rănind mai multe persoane.

ATENTAT în Germania – Obiect suspect, găsit în furgoneta bărbatului care a intrat în mulţime la Münster, anunţă poliţia

Poliţia a descoperit „un obiect suspect” în furgoneta individului care a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei, informează dpa.

Poliţia a izolat zona pentru a continua ancheta, a adăugat oficialitatea germană. Potrivit dpa, nu este clar despre ce obiect este vorba şi nici dacă reprezintă vreun pericol.

Pe de altă parte, Ministerul de Interne german a informat că cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o furgonetă a intrat într-un grup de oameni strânşi pe o terasă dintr-un local central din Münster. În acest bilanţ este inclus şi şoferul vehiculului, care s-a sinucis în interiorul furgonetei, împuşcându-se.

Motivele incidentului rămân neclare şi sunt anchetate, notează dpa, care adaugă că circa 30 de oameni au fost răniţi în atacul din acest oraş, care are o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori. Münster este unul dintre cele mai importante centre universitare din Germania, cu circa 50.000 de studenţi, iar centrul oraşului este împânzit de baruri, restaurante şi instituţii culturale.

ACTUALIZARE 18:45 – Poliția a anunțat 3 morți și în jur de 50 de răniți, dintre care 6 sunt în stare gravă. Potrivit autorităților, șoferul dubei s-a sinucis după atac, fiind găsit împușcat la volanul mașinii utilitare.

ACTUALIZARE, ora: 18:30 – Digi24 anunță că sunt cel puțin 50 de victime și 3 morți.

Nu este clar dacă incidentul este un accident sau un atac.

Reuters transmite că poliţia germană a anunţat că circa 30 de persoane au fost rănite în incidentul din Münster şi că s-au înregistrat şi „câţiva morţi, printre care s-ar afla probabil şi suspectul”.

Știre în curs de actualizare! Revenim cu noi detalii.

Te învităm să citești și:

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top