Connect with us
O româncă arestată în Anglia pentru un mega-jaf a crezut că scapă făcându-i ochi dulci polițistului care o interoga

Externe

O româncă arestată în Anglia pentru un mega-jaf a crezut că scapă făcându-i ochi dulci polițistului care o interoga

O româncă arestată în Anglia pentru un mega-jaf a încercat să scape mai ieftin făcându-i ochi dulci polițistului care o interoga. Femeia are 47 de ani și a fost implicată într-un jaf de mari proporții. Prejudiciile se ridică la suma de 30 de milioane de euro. Cum a încercat femeia să îndulcească atmosfera la interogatoriu.

UPDATE 7 ianuarie: Maria Meșter a fost găsită nevinovată.

Tribunalul londonez, Isleworth Crown Court, a decis că cei patru români, acuzaţi de „jaful secolului”, sunt nevinovaţi. Maria Meşter, 48 de ani, fiul ei, barmanul Emil Bogdan Savastru, 30 de ani, bodyguardul Sorin Marcovici, 53 de ani, și hotelierul Alexandru Stan, 49 de ani, nu au fost găsiţi vinovaţi nici pentru spargerile din vestul Londrei, şi nici pentru complicitate la furturi.

Conform, Adevărul, care citează Daily Mail, cei patru români au plâns la aflarea sentinţei, în timp ce juriul a pronunţat verdictele unanime de nevinovăţie pentru „jaful secolului”. Cei patru inculpaţi români au fost declaraţi nevinovaţi, însă doar trei dintre ei au fost puşi în libertate. Fiul Mariei Meşter, Bogdan Savăstru, a fost găsit vinovat pentru tăinuire de bunuri furate, cu privire la o geantă şi un ceas furat într-unul dintre jafuri. El îşi va afla pedepasa la o dată ulterioară.

Citeşte întreaga ştire: Maria Meşter, acuzată că a pus la cale „jaful secolului”, a fost găsită nevinovată. „Au plâns la aflarea sentinţei”

Româncă arestată în Anglia pentru un mega-jaf. Cum a reacționat la interogatoriu

O femeie în vârstă de 47 de ani, din România a fost arestată în Anglia pentru un furt colosal. Românca nu s-a lăsat intimidată de acuzațiile care i se aduceau, și i-a făcut avansuri polițistului care o interoga.

Maria Meșter şi fiul ei Bogdan Savastru în vârstă de 29 de ani, alături de Alexandru Stan de 49 de ani şi Sorin Marcovici (52 de ani) sunt românii cercetați într-un dosar considerat jaful secolului.

Faptele s-au petrecut la finalul anului 2019 și sunt considerate printre cele mai mari din istoria Marii Britanii. Este vorba despre  trei spargeri care au fost date între 1 şi 13 decembrie, ultima fiind şi cea mai bogată.
Printre victimele celor patru români sunt și două personalități din Regat. Este vorba despre Tamara Ecclestone, fiica magnatului cu același nume, precum și fostul fotbalist Frank Lampard.

Prejudiciile sunt uriașe. Maria Mester, care lucra cu menajeră, a fost arestată de Poliție pe un aeroport, purtând o pereche de cercei pe care tocmai o furase.

La aproape un an distanță de marele jaf a ieșit la iveală o conversație incredibilă pe care românca a avut-o cu polițistul care a interogat-o imediat după arestare.

În primul rând, românca a negat cu hotărâre implicarea sa în furturi, după care i-a transmis polițistului că are niște ochi albaștri minunați.

În replică, omul legii i-ar fi mulțumit pentru compliment, și a încercat din nou să afle povestea cerceilor pe care îi avea în urechi. Degajată și foarte liniștită, femeia i-ar fi spus – „Lasă-mă să fumez o țigară, ochi albaștri”.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top