Connect with us
O vedetă TV a murit în timp ce încerca să doboare un record cu mașina

Externe

O vedetă TV a murit în timp ce încerca să doboare un record cu mașina

O vedetă TV din Marea Britanie a decedat într-un cumplit accident rutier, în timp ce încerca să doboare un record. Jef Eisenberg a murit la doar 47 de ani în timp ce participa la un eveniment sportiv.

Vedetă TV moartă în accident rutier

Jef Eisenberg era o vedetă TV și un om de afaceri foarte popular în Marea Britanie. Mare iubitor de adrenalină, participa frecvent la evenimente sportive care implicau mașini puternice și viteză excesivă. Recent a încercat să doboare un record de viteză și a decedat într-un mod cumplit.

În momentul accidentului, prezentatorul TV se afla la volanul unui Porsche 911 Turbo S, o mașină care atinge viteza de 100 de kilometri pe oră în doar 3 secunde. Bărbatul în vârstă de 47 de ani își propusese să doboare recordul de viteză de 334 de kilometri pe oră, stabilit pe uscat de pilotul Tony Densham în 1970.

„Incidentul a avut loc în timpul unei tentative de a stabili un nou record de viteză în Marea Britanie, iar şoferul de 47 de ani, Zef Eisenberg, a murit la faţa locului.  Zef era un antreprenor stabilit în Guernsey, prezentator de televiziune şi un membru apreciat al comunităţii de motorsport. Împătimit al vitezei, el a stabilit numeroase recorduri pe uscat, pe motociclete şi la volanul maşinilor”, au transmis organizatorii concursului.

Zef Eisenberg (16 martie 1973 – 1 octombrie 2020) a fost fondatorul britanic al mărcii de nutriție sportivă Maximuscle și un motociclist împătimit al vitezei. Deținea numeroase recorduri de viteză pe teren pentru cursele de motociclete. Succesul său în cursele de viteză pe teren l-a determinat să devină prezentator de televiziune pentru seria TV Speed ​​Freaks, o producție de șase episoade pe ITV4, [1] produsă de Keshet.

În 1995, Eisenberg a fondat marca de nutriție sportivă Maximuscle. Inițial a comercializat doar suplimente pe bază de zer, dar ulterior gama de produse a companiei a crescut, incluzând pulberi de băuturi, geluri comestibile și batoane proteice.

Maximuscle a fost primul brand de nutriție sportivă din Marea Britanie care a produs produse sale verificate conform regulilor Agenției Mondiale Antidoping.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top