Connect with us
Orașul german Chemnitz a fost închis sâmbătă dimineața din cauza unei alerte de securitate. Polițiștii au ieșit pe străzi.

Externe

Update: Panică în Germania! Orașul Chemnitz, închis după o alertă de securitate

Un oraş din Germania, Chemnitz (Saxonia), este închis, după ce forţele de securitate au identificat o ameninţare, relatează The Independent. Poliţişti înarmaţi au închis circulaţia şi verifică zona.

Update, 16.55: Poliţia germană caută un sirian, Jaber A., suspectat de planificarea unui atentat, care are legături cu operaţiunea de proporţii desfăşurată sâmbătă la Cheimnitz, în Saxonia, relatează Le Parisien.

Martori au povestit că la un moment dat după sosirea forţelor de ordine s-a auzit o explozie. Poliţia a confirmat deflagraţia pe Twitter şi a explicat că a fost provocată de agenţi pentru a putea intra în locuinţă.

Când ofiţerii au intrat în locuinţă, aceasta era goală.

Știre inițială

Ofiţeri înarmaţi au evacuat locuitorii de pe o stradă din Cheimnitz, ca măsură de precauţie, informează news.ro.

Un purtător de cuvânt al forţelor de ordine din Saxonia le-a cerut locuitorilor să nu publice fotografii sau imagini de la operaţiune.

“Drumurile importante sunt închise şi sunt necesare evacuări”, a spus oficialul.

Presa locală afirmă că este vorba de o luare de ostatici de către un bărbat înarmat. Mai există și zvonul conform cărora ar fi vorba despre o amenințare cu bombă. Autorităţile nu au confirmat informaţia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top