Connect with us
Pierdere dureroasă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Prințul William este devastat

Externe

Pierdere dureroasă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Prințul William este devastat

Pierdere dureroasă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Prințul William și Kate Middleton sunt devastați de moartea patrupedului lor, care le-a fost alături timp de 9 ani. Lupo s-a stins, lăsând în familia Regală un gol imens. Le fusese cel mai bun prieten și a murit în weekendul care tocmai a trecut.

A murit Lupo, câinele Familiei Regale

Familia Regală a anunțat pierderea lui Lupo, câinele care le-a fost cel mai bun prieten timp de 9 ani. Patrupedul s-a stins weekendul trecut. Anunțul pierderii lui a fost făcut pe pagina de Instagram Kensington Royal.

„Foarte trist. În weekendul trecut, dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult. – W & C”, au scris Prinţul William şi Kate Middleton pe Instagram.

Pentru prințul William și soția sa, Lupo nu era doar un câine. El era considerat un adevărat membru al familiei, era foarte iubit de toți membrii Familiei Regale a Marii Britanii, în special de stăpânii lui, William și Kate Middleton.

Pierdere dureroasă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Prințul William este devastat

Cine a avut sau are un prieten patruped înțelege cu adevărat durerea pe care o provoacă o astfel de pierdere.  Sunt cei mai loiali, mai buni, mai atenți și mai iubitori. Asta a spus fratele lui Kate Middleton, devastat de plecarea lui Luno din Familia Regală.

„A murit Lupo, câinele iubit al surorii mele Catherine și al familiei sale. Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine ar putea fi greu să înțeleagă pierderea. Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie, este un membru al familiei, cel mai bun prieten, un tovarăș loial, un profesor și un terapeut”, a scris fratele lui Kate Middleton.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top