Connect with us
Polonez înjunghiat de un cetățean tunisian

Externe

Polonez înjunghiat de un cetățean tunisian

Au fost luate primele măsuri în cazul bărbatului polonez înjunghiat sâmbătă seara, 31 decembrie 2016.

Proteste în urma crimei

Un cetățean tunisian a fost inculpat pentru că a înjunghiat mortal un polonez în timpul unei dispute aprinse. Crima a avut loc în nord-estul statului polonez, în orașul Elk. Cazul polonezului ucis în Ajunul Anului Nou a stârnit proteste xenofobe extrem de violente în toată țara, scrie The Associated Press.

Totul a început de la o ceartă dintre doi polonezi și angajații unui fast-food din oraș. Cei doi au fost nemulțumiți de serviciile oferite de acel restaurant de tip fast-food, iar unul dintre ei a sărit la bătaie.

Procurorul care se ocupă de caz, Wojciech Piktel a declarat astăzi că investigația continuă. Procurorul susține că altercația a început în momentul în care polonezul a mers cu două sticle de băutură fără să le plătească.

Conform declarațiilor apărute în presa poloneză, autorul crimei ar fi un bucătar tunisian care lucra la acel restaurant. Cel de-al doilea polonez, conform procurorului Piktel, a aruncat cu petarde în interiorul restaurantului înainte de crimă.

CITEȘTE ȘI: Morți suspecte la Constanța. Poliția investighează cazul de pe strada Bogdan Vasile

A doua zi, în fața restaurantului au mers sute de persoane strigând lozinci xenofobe. Mai mulți tineri au aruncat cu petarde și pietre în geamurile restaurantului. Ofițerii de poliție au aplanat conflictul imediat și au arestat 28 de persoane.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top