Connect with us
Primele imagini cu o actriță celebră, după ce a anunțat că are cancer

Externe

Primele imagini cu o actriță celebră, după ce a anunțat că are cancer

La aproape două luni după ce a anunțat că are cancer, actrița Sarah Harding le dă fanilor primele vești despre starea ei de sănătate. Artista din Girls Aloud a publicat un videoclip pe Snapchat în care apare cu ochelari de soare și părul coafat. În urmă cu două luni, Sarah Harding le spunea fanilor, de pe patul de spital, că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Cum se simte actrița

Deși a primit un diagnostic crunt, actrița nu își pierde optimismul și încrederea în reușita de a învinge boala. Recent a postat pe Snapchat cu ochelari de soare și părul coafat, alături de o prietenă care râde.

Primele imagini cu o actriță celebră, după ce a anunțat că are cancer

Sarah Harding are cancer mamar, iar vestea a venit ca un fulger asupra ei. În urmă cu două luni, actrița și cântăreața din Girls Aloud declara că nu îi vine să creadă că este bolnavă.

Actrița a declarat că urmează ședințe de chimioterapie și că luptă cu boala cât poate ea de tare. S-a simțit datoare să dea explicații fanilor de pe rețelele de socializare unde nu mai fusese activă de când a primit cumplitul diagnostic.

Conform cu spusele ei, ar fi primit cumplitul diagnostic la începutul acestui an. Nu a vorbit despre ce i se întâmplă până când cineva a văzut-o la spital și a anunțat pe Internet.

„Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu.” , scria Sarah Harding pe Twitter, la finalul lunii august.

Sarah Nicole Harding are 38 de ani și este actriță, cântăreață și model. Ea a devenit cunoscută în anul 2002 prin intermediul formației Girls Alound.

 

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top