Connect with us
Prințul Charles, decizie extremă. Ce va spune mama sa, Regina Angliei

Externe

Prințul Charles, decizie extremă. Ce va spune mama sa, Regina Angliei

Prințul Charles este pe cale să ia o decizie extremă. La cei aproape 72 de ani ai săi, prințul se gândește să se retragă în Toscana, alături de soția lui, Camilla. Acesta este, însă, cel puțin deocamdată, doar un zvon lansat de către tabloidele britanice. Ele susțin că Charles s-ar fi săturat să aștepte să fie învestit ca rege al Angliei.

Ce ar urma să facă Prințul Charles

Prințul Charles și soția sa, Camilla, ar urma să lase Anglia pentru Italia, mai exact Toscana, unde s-ar retrage, urmând modelul fiului său mic. Totul este la nivel de zvon în presa de tip tabloid din Marea Britanie.

Se pare că există zvonuri conform cărora Prințul Charles nu mai are răbdare până când mama sa, Regina Angliei, îi va ceda coroana. Destinația lui ar fi Toscana, Italia, dar aceasta nu este deloc întâmplătoare.

Cu mulți ani în urmă, mai exact în 1995, Prințesa Daiana declara că este convinsă că fostul ei soț și iubita lui se vor muta în străinătate mai degrabă decât să acceadă la tron.

Prințesa mărturisea atunci că Charles „are propria ambiție de a avea ferma sa în Toscana”, urmând ca ei să îi revină rolul de a-și pregăti fiul cel mare să devină rege.
Cu alte cuvinte, ea spune că Charles nu va deveni niciodată rege, și că Prințul William va fi cel care va ocupa tronul după bunica sa.

Regina nu dă semne de retragere

Regina are 94 de ani și nu dă niciun semn de retragere.

Conform Wikipedia, Prințul Charles de Wales (Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor, n. 14 noiembrie 1948, Londra) este actualul Prinț de Wales și moștenitor al tronului Regatului Unit.

Charles este fiul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Este de asemenea Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției.

Prințul Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top