Connect with us
Regina Elisabeta a II-a le cere lui Harry si Meghan sa revina in Marea Britanie pentru un eveniment regal

Externe

Prințul Harry a umilit-o pe Regina Elisabeta

Este cunoscut faptul că Regina Elisabeta a II-a avea o slăbiciune pentru nepotul ei, Prințul Harry. Recent au apărut în spaţiul public informaţii despre farsele pe care acesta i le făcea reginei. Bunica prinţului nu se supăra, din contră, chiar reuşeau să o amuze glumele nepotului său.

Nu este un secret pentru nimeni că între Regina Elisabeta a II-a și Prințul Harry a existat o relație specială, care se putea sesiza cu ochiul liber în toate fotografiile în care cei doi au fost surprinși împreună. Această relaţie nu a putut fi stricată de nimeni şi nimic, nici măcar de farsele nesărate ale prinţului.

Conform fostului majordom al Reginei, Paul Burrell, Prințul Harry era singurul care scăpa nepedepsit după ce îi făcea bunicii sale farse lucru de care, se pare, acesta a profitat din plin în copilărie.

„O cunosc pe Regină foarte bine și știu că ține foarte mult la Harry”, a povestit Burrell.

„În timp ce William bea un ceai alături de ea, după ce ieșea de la școală, Harry venea și punea muște de plastic în zaharniță. Era ilar. Harry a fost singurul care a putut să-și păcălească bunica”, a spus fostul majordom pentru OK Magazine.

Prințul Harry adora să facă farse

Burrell, care a vorbit ultima oară cu Regina Elisabeta a II-a în 2018, a mai povestit şi faptul că cea care îl încuraja pe Harry în această privință era chiar mama lui, Prințesa Diana, mai ales când era vorba despre alegerea cadourilor de Crăciun.
„Ea petrecea ore întregi căutând cadouri amuzante de pus în ciorăpeii lor. Într-un an, Harry a primit un caca fals”, a mai povestit majordomul.

Drept urmare, Prințul Harry a început imediat să caute locuri pe unde ar putea pune răhățelul fals de câine pentru a fi găsit de bunica lui, Elisabeta a II-a.

Conform șefului personalului de la Althorp Estate, unde a stat Harry în copilărie, micul prinţ avea obiceiul să arunce papuci în toaletă și să tragă apa atunci când vizitau proprietatea, iar asta le crea multe probleme angajaților de acolo.

„Când prințul Charles și Diana i-au adus pe William și pe Harry la Althorp, Harry era o mică obrăznicătură – înfunda toaleta cu papuci”, a povestit șeful personalului, conform publicației Mirror.

Regina Elisabeta a II-a le cere lui Harry si Meghan sa revina in Marea Britanie pentru un eveniment regal

Regina Elizabeth a II-a le-a cerut ducilor de Sussex, Harry si Meghan, sa fie alaturi de familia regala la un eveniment din data de 9 martie, prilejuit de celebrarea anuala a Commonwealth-ului, sustine The Sunday Times, potrivit People.

Meghan, in varsta de 38 de ani, si Harry (35 de ani) ar urma sa fie prezenti la evenimentul de la Westminster Abbey impreuna cu fiul lor Archie, care are acum noua luni.

Dupa participarea la eveniment, cuplul va reveni in Canada, unde s-a stabilit dupa ce a decis sa nu mai fie parte activa a familiei regale. Meghan, Harry si Archie au o viata linistita pe insula Vancouver, unde locuiesc intr-o resedinta in valoare de 14 milioane de dolari. „Le place viata linistita. Fac plimbari lungi, fac yoga si Meghan gateste”, a afirmat o sursa citata de People.

Saptamana trecuta, Harry si Meghan au mers la Miami pentru un eveniment JP Morgan, prima lor aparitie publica de cand au renuntat la privilegiile regale.

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au anuntat in urma cu o luna ca vor sa devina independenti. Cei doi au renuntat la alocatia regala si trebuie sa returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, in special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovata resedinta lor din Regatul Unit.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top