Connect with us
Prințul William, prima vizită la Paris după 20 de ani de la moartea Prințesei Diana

Externe

Prințul William, prima vizită la Paris după 20 de ani de la moartea Prințesei Diana

Parisul este pentru mulți orașul iubirii, orașul pe care merită să îl vezi măcar o dată în viață. Acest lucru nu este valabil și pentru copiii prințesei Diana, cea care și-a pierdut viața într-un accident rutier în capitala franceză.

La 20 de ani de la tragedia care a emoționat o lume întreagă, Prințul William și ducesa Kate Middleton au ajuns în Paris. În ciuda panicii create de cele două recente atacuri teroriste puse la cale de musulmanul Ziyed Ben Belgacem, William a avut curajul să viziteze celebrul oraș.

Ducii de Cambridge au mers ieri la spitalul militar din capitala franceză ca să îi viziteze pe veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial. În acest fel, William a decis să își mai spele puțin din imaginea pătată în urma scandalului iscat la începutul săptămânii.

Kate și William, împreună după un scandal monstru

Presa de scandal a dezvăluit o escapadă pe care William a avut-o în Elveția, unde a fost extrem de apropiat de un model australian, iubită a unui prieten de-al său. Daily Mail scrie că ducesei Kate nu i-au căzut deloc bine imaginile apărute în presă, dar a reușit să treacă peste, mai ales că cei doi au doi copii împreună.

Kate și William le-au încurajat pe victimele celui de-Al Doilea Război Mondial și i-au lăudat pentru puterea cu care au trecut de momentele cumplite pe care le-au trăit. Cei doi au făcut o vizită și la muzeele din Paris pentru a admira recentele tablouri expuse în galeriile de artă.

Au participat inclusiv la un meci de rugby între Franța și Wales, susținut pe Stade de France, stadion care în 2015 a fost ținta unor atacuri teroriste cu bombă.

CITEȘTE ȘI: De ce Kate Middleton și Prințul William nu se țin de mână

William a reiterat că parteneriatul dintre Franța și Marea Britanie trebuie să continue, în ciuda Brexit-ului.

1 Comment

1 Comment

  1. Cornel

    2017-03-20T04:54:50+02:00 at 4:54

    Lucru la domiciliu, part-time. Avem nevoie urgent de persoane care vor sa lucreze acasa cate 2 ore pe zi si sa castige bani. Conditii cerute: calculator, conexiune la internet. Cand doriti informatii mai multe, cereti detalii la adresa de email:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top