Connect with us

Externe

Ray Cooper a murit la 69 ani! Fetele de la Spice Girls în doliu

Lumea Hollywood-ului este în doliu! Ray Cooper, artistul care s-a ocupat de casa de producție Virgin Records împreună cu Ashley Newton în anii ’90 și până la începutul anilor 2000, inițial în Regatul Unit și, ulterior, în Statele Unite, a murit la vârsta de 69 de ani.

Regretatul star a sprijinit și a lucrat cu Spice Girls, U2, George Michael, dar și alți artiști internaționali. Victoria Beckham s-a întristat foarte mult când a auzit vestea îngrozitoare.

Ray Cooper a murit la vârsta de 69 de ani

Decesul a survenit sâmbătă, 28 iulie, însă, anunțul trist a fost făcut public recent. Ray Cooper a murit în orașul britanic Guildford, potrivit hitsdailydouble.com.

Regretatul artist suferea de o formă rară a unei boli neurologice care l-a chinuit în ultima perioadă, relatează presa internațională. Plecarea lui de pe această lume i-a întristat pe numeroși cântăreți cu care el a colaborat. Mulți dintre ei au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Declarația emoționantă a Victoriei Victoria Beckham după moartea lui Ray Cooper

“M-am întristat când am auzit de moartea lui Ray Cooper.

Felul în care se orienta, susținerea, creația și ideile de marketing de la început au fost de neprețuit pentru succesul trupei Spice Girls. Era evident pentru toți cei care au petrecut timp cu Ray că el nu era doar un favorit al echipei sale, ci și era preferat și de artiști și managerii lor. 

Ray a avut pasiune pentru viață și munca sa și a arătat asta în multele lui succese.

 Îi voi fi recunoscătoare întotdeauna lui ray Cooper”, a declarat Victoria Beckham într-un comunicat, conform billboard.com.

Citește și: Nunta regală: Elton John, David şi Victoria Beckham, printre invitații de seamă

Pe pagina de Facebook a trupei Spice Girls a apărut această ştire care a adus doliul în lumea muzicii internaționale, dar și declaraţia Victoriei Beckham.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top