Ricky Martin, declarații neașteptate despre copiii săi

16.10.2020
Ricky Martin, declarații neașteptate despre copiii săi

Ricky Martin este bine cunoscut pentru orientarea sa sexuală. Cântărețul a recunoscut în urmă cu câțiva ani că este gay, motiv pentru care a fost aspru criticat. Acesta are în prezent patru copii din căsnicii diferite și a bifat deja doi soți. Este foarte fericit cu stilul său de viață și foarte asumat, deși se confruntă mereu cu critici din partea celor care au alte convingeri de viață. În plus, el își dorește pentru copiii săi să aibă aceeași orientare sexuală și deja le-a explicat mai multe aspecte celor mici.

Ricky Martin își îndeamnă copiii să fie gay

Ricky Martin este una dintre puținele vedete care au recunoscut public că au o altă orientare sexuală. Celebrul artist are doi copii dintr-o relație anterioară, respectiv gemeni. Cei doi s-au născut în 2008, cu ajutorul unei mame surogat, atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González.

Acesta a spus doi ani mai târziu că îi plac mai mult bărbații și că are alte gusturi, gest pentru care a stârnit reale controverse în rândul fanilor săi, mulți dintre ei criticându-l. Înainte de a se reprofila, acesta a avut o relație de 14 ani cu vedeta TV, Rebecca de Alba. La un moment dat, artistul s-a gândit s-o ceară de soție, însă nu a fost să fie. Mama sa a fost cea care l-a sprijinit cel mai mult atunci când a aflat vestea, deși, inițial, a fost foarte șocată.

Cu toate acestea, viața cântărețului latino a continuat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016. În plus, sunt tați a doi copii: o fetiță și un băiat. Artistul a declarat că, deși copiii lui sunt prea mici, le-a explicat că familia lor este una modernă, motiv pentru care au doi tați. El își dorește ca cei mici să fie și ei gay când ajung la o vârstă, pentru că ar fi cu adevărat un avantaj și te bucuri de un sentiment pur de libertate.

 ”Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi eal real. Te face o persoană mai puternică. Le-am spus că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos. Prietenii mi-au spus atunci să nu anunț public orientarea mea sexuală. Toți mi-au sugerat că nu o să mai am o carieră. Am acceptat să vorbesc pentru că am dorit să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel.”, a declarat Ricky Martin.