Connect with us
S-a sinucis la doar 13 ani. Peste câteva zile, mama ei a găsit scrisoarea care i-a dat întreaga viață peste cap

Externe

S-a sinucis la doar 13 ani. Peste câteva zile, mama ei a găsit scrisoarea care i-a dat întreaga viață peste cap

Cassidy Trevan o fată de doar 13 ani din Australia a decis să își pună capăt zilelor, provocând un șoc celor din familia sa. Nimeni nu a știut de ce a comis ea acest gest, până când mama ei a găsit scrisoarea care explica chinul prin care trecea.

Fata începuse să fie agresată de colegii de școală, care îi puneau porecle și o abuzau ori de câte ori aveau ocazia. După un semestru întreg în care nu a mers la școală de teamă, ea a revenit la cursuri.

Fetele care își bătuseră joc de ea și-au cerut atunci iertare și au invitat-o să meargă la un festival cu ele. Ea avea nevoie de prieteni, așa că a mers, fără să știe că o aștepta ceva îngrozitor.

Fetele au dus-o într-o casă unde au aranjat ca doi băieți mai mari să o violeze. Apoi, acestea au stat liniște afară, în timp ce fata era chinuită.

Cassidy a făcut plângere la poliție, dar din lipsă de probe, cazul a fost abandonat. Ea i-a cerut mamei să o mute de la școală, dat chiar dacă a ajuns într-o altă unitate de învățământ, cei care o chinuiau au continuat să o urmărească pe stradă și acasă și găseau mereu moduri de a o contacta.

A fost prea mult pentru ea, care nu a mai putut suporta coșmarul și și-a pus capăt zilelor.

 

În decembrie 2015, fata și-a luat viața. Mama ei, Linda, a găsit apoi o scrisoare pentru toți cei care au fost vreodată chinuiți, o scrisoare pe care toată lumea ar trebui să o citească:

,,Am fost eleva liceului (n.a. numele liceului va fi omis) și am fost violată de câțiva elevi care încă învață la această școală. Poate părea că vreau atenție, dar scrisoarea mea este departe de asta. Am multe motive pentru a face asta, le voi explica.

Scopul meu este să avertizez alte persoane (elevi și, în special părinți) despre ce s-a întâmplat, deoarece dacă mi-au făcut mie asta, o pot face și altora. Voi aveți puterea de a opri asta. Amintiți-vă că cei care mi-au făcut mie asta erau elevi. Știu că e greu de crezut, dar este adevărat.

Nu fac asta pentru a mă răzbuna pe cei care m-au violat, care au plănuit să fiu violată, care m-au hărțuit după ce am fost violată. Vreau să fiu clară, nu fac asta pentru a căpăta atenție.

Fac asta pentru că peste 1500 de elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani sunt înscriși la școala la care merg eu și trebuie avertizați. Din cauza faptului că mi s-a întâmplat mie și nimeni din cei ce lucrează în școala asta nu a făcut nimic pentru a mă ajuta. E datoria mea să vă avertizez și să vă spun ce s-a întâmplat.

Fac asta și pentru mine. Pentru că vreau, ca după un an și jumătate să fiu lăsată în pace. E surprinzător că, după atâta timp încă se spun povești despre mine și primesc mesaje pe Facebook de la oameni pe care nu îi cunosc că sunt o femeie ușoară. Am schimbat școli, m-am mutat și tot nu pot scăpa de hărțuire.

Numele meu este Cassidy Trevan și am fost violată.

Dacă cineva încearcă să îți facă asta, crede-mă că trebuie să lupți. Luptă! Dacă nu o faci vei regreta tot restul vieții tale, exact așa cum am făcut eu. Vei reuși!

Ai grijă! Ai fost avertizată. Ai grijă de tine.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top