Connect with us
S-a urcat pe zidurile spitalului pentru a-și vedea mama bolnavă de Covid. A păzit-o zile întregi de la fereastră

Externe

S-a urcat pe zidurile spitalului pentru a-și vedea mama bolnavă de Covid. A păzit-o zile întregi de la fereastră

Pandemia de coronavirus a provocat pagube semnificative în tot acest timp și a cruțat viețile a numeroși oameni. Cu toate acestea, în această perioadă ies la iveală și cele mai impresionante povești. O poveste emoționantă este și cea a unui tânăr din Palestina, a cărui mamă se afla pe patul de spital din cauza nemilosului virus. În tot acest timp, el a vegheat-o de la geamul spitalului, până la care trebuia să se cațere pe pereți două etaje.

S-a urcat pe zidurile spitalului pentru a-și vedea mama bolnavă de Covid. A păzit-o zile întregi de la fereastră

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis să intre în salonul în care aceasta se afla din cauza protocoalelor de siguranță. Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, suferea deja de leucemie și a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Jihad Al-Suwaiti, fiul acesteia în vârstă de 30 de ani, nu a vrut să-și lase mama singură și a vrut să o vegheze în aceste momente cumplite, drept pentru care a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla femeia în stare gravă. Un reprezentant al spitalului a declarat că stătea acolo până se asigura că mama lui a adormit.

A pierdut lupta cu boala

Tânărul a fost sfătuit de nenumărate ori să renunțe la obiceiul lui, pentru propria siguranță, dar a refuzat să asculte și a continuat să își vegheze de pe pervazul ferestrei mama bolnavă, a cărei stare de sănătate se deteriora considerabil. În ziua de 16 iulie, tânărul a urcat pentru ultima dată la la fereastra mamei sale. După cinci zile de luptă cu virusul, organismul acesteia a cedat și și-a dat ultima suflare. Celălalt fiu al acesteia a declarat că fratele lui fusese foarte apropiat de mama lor, mai ales după pierderea tatălui.

”Jihad era foarte apropiat de mama noastră, mai ales după ce tatăl nostru a murit, în urmă cu 15 ani. O iubea mult. Când a aflat că a murit, a fost șocat și furios. Acum pare să fi acceptat situația”, a spus fratele tânărului.

Povestea lui a ajuns peste hotare și a emoționat toată comunitatea. În plus, diplomatul ONU, Mohamad Safa, a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea și solidaritate pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Dumitru Balaceanu Stolnici

    2020-07-23T06:33:13+03:00 at 6:33

    Popor de retardati mental. Romanii si-au ucis cu buna stiinta oameni politici. Nicolae Iorga si Nicolae Ceausescu sunt doar doua example. Si se mai mira natiunea de ce merg toate pe dos in tara asta ? Popor sub blestem, ne facem de panarama. Crime care ne vor marca istoria si ne vor afecta generatiile urmatoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top