Connect with us
Săracii din India îndură condiții grele în timpul pandemiei. O femeie a născut și apoi a mers pe jos 160 km

Externe

Săracii din India îndură condiții grele în timpul pandemiei. O femeie a născut și apoi a mers pe jos 160 km

În India, o femeie însărcinată care călătorea prin țară s-a oprit să nască, apoi a continuat să meargă 160 kilometri cu copilul abia născut. Femeia mergea alături de soțul ei și cei 4 copii din orașul Nashik, în Maharashtra, spre orașul Satna, din provincia alăturată Madhya Pradesh, conform CNN.

Săracii din India îndură condiții grele în timpul pandemiei. O femeie a născut și apoi a mers pe jos 160 km

Această familie părăsise orașul Nashik cu câteva zile în urmă deoarece a rămas fără locuință. Blocajul instituit din cauza noului virus i-a făcut pe cei doi părinți să rămână fără locuri de muncă, a declarat Kavita Kanesh, un oficial al statului Madhya Pradesh.

În timpul călătoriei, femeia s-a oprit și a dat naștere unei fetițe sănătoase. Peste câteva zile, aceasta a fost oprită de Kanesh la un punct de control. Kanesh a declarat:

„După ce a născut, s-a odihnit doar aproximativ o oră și jumătate și a pornit la drum. Familia nu avea niciun ban, nici mijloc de transport și nimeni nu le-a oferit vreun sprijin.”

Bebelușul a fost născut în data de 5 mai, cu doar 4 zile înainte de a ajunge la punctul de control, a declarat Kanesh. Kanesh a mai menționat că a aranjat ca femeia să ajungă la o unitate de carantină unde să primească tratament medical.

Această familie nu este singura care a trebuit să își părăsească locuința. De fapt, mii de muncitori au început să își părăsească locuințele din orașele indiene. Aceștia au plecat spre satele lor când au intrat în vigore restricțiile. Datorită suspendării transportului public, mulți au fost nevoiți să meargă pe sute pe distanțe de până la sute de kilometri.

În India, rata riscului de sărăcie este foarte mare, cei mai mulți oameni trăind în condiții de neimaginat pentru un cetățean din țara noastră. Pandemia le-a îngreunat o viață și așa dificilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top