Connect with us
Și-a aruncat casa în aer încercând să prindă o muscă

Externe

Și-a aruncat casa în aer încercând să prindă o muscă

Un francez a provocat o situație destul de ciudată, după ce și-a aruncat în aer jumătate din cază, în timp ce încerca să prindă o muscă. Bărbatul trecut de vârsta de 80 de ani a fost atât de deranjat de această insectă, încât a provocat un accident ce ar fi putut fi fatal: o explozie care a distrus o bună parte din locuința acestuia.

Și-a aruncat casa în aer încercând să prindă o muscă

Cu toții am fost deranjați de insecte la un moment dat. Sunetele pe care le scot acestea ne pot indispune destul de mult, mai ales atunci când suntem la masă, așa cum este cazul francezului care și-a aruncat în aer casa. Doar că bătrânelul din regiunea Dordogne, din sud-vestul Franței, s-a enervat atât de rău ,încât a început să lovească peste tot cu o paletă electrică anti-insecte.

Francezul se pregătea să se așeze la masă, când a apărut o muscă ce a reușit să-i schimbe starea de spirit și să îl indispună. Din încercarea sa de a omorî această vietate cu o paletă electrică, acesta a atins cu canistră cu gaz fără capac, ceea ce a provocat o explozie destul de mare, care a distrus bucătăria și acoperișul casei din Parcoul-Chenaud.

Potrivit presei locale, bătrânul a fost extrem de norocos, deoarece viața lui nu a fost pusă în pericol, suferind doar o arsură la mână. În urma nefericitului incident, bărbatul s-a mutat cu familia sa într-un campus în perioada în care își va repara casa.

Francezul nu a vrut să dea declarații și a preferat să-și păstreze anonimatul. Potrivit vecinilor, care s-au amuzat de această întâmplare, bătrânul nu vrea să se facă de râs în regiunea din care provine, drept pentru care nu a avut nimic de comentat referitor la situația pe care a creat-o.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top