Connect with us
Soția lui Michael Schumacher este acuzată că ascunde adevărul despre starea de sănătate a pilotului: „Se teme că eu voi vedea imediat ce ce întâmplă”

Externe

Soția lui Michael Schumacher este acuzată că ascunde adevărul despre starea de sănătate a pilotului: „Se teme că eu voi vedea imediat ce ce întâmplă”

Soția lui Michael Schumacher este acuzată de fostul manager și prieten al pilotului că ascunde adevărul despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Fostul manager al pilotului de Formula 1 își face griji pentru Michael Schumacher și crede că soția lui ascunde adevărul despre starea lui de sănătate.

Fostul manager al lui Michael Schumacher o acuză pe soția fostului pilot că minte: „Se teme că eu voi vedea imediat ce ce întâmplă”

Willi Weber a declarat în cadrul unui interviu că o bănuiește pe soția fostului pilot că minte pentru că nu îi dă voie să îl viziteze, potrivit Daily Mail.

„Știu că Michael se află într-o stare extrem de gravă, dar nu pot să urmăresc progresul pe care îl face. Aș vrea să știu cum se simte, cum evoluează, să pot să îi strâng mâna. Trebuie să știți că pur și simplu Corinna nu permite acest lucru. Corinna se teme că după ce voi vedea ce se întâmplă voi ieși în presă și voi spune adevărul”, a declarat Willi Weber, potrivit Daily Mail.

La rândul ei, Corinna Schumacher a oferit un interviu unei publicații germane și a explicat motivul pentru care fostul campion de Formula 1 nu vrea să apară în public.

„Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a declarat Corinna pentru revista germană She.

Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav pe 29 decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. S-a lovit puternic la cap, a suferit două operații, însă din iunie 2014 este tratat acasă, în locuința din Gland, Elveția.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top