Connect with us
Soția președintelui Braziliei și încă un ministru confirmați cu COVID-19

Externe

Soția președintelui Braziliei și încă un ministru confirmați cu COVID-19

Soția lui Jair Bolsonaro, și unul dintre miniștri au fost depistați cu noul coronavirus. Vestea infectării celor doi a venit la scurt timp după ce președintele Braziliei a declarat că s-a vindecat de COVID-19.

Soția președintelui Braziliei și încă un ministru confirmați cu COVID-19

Soția președintelui Brazilian a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Conform Administrației Prezidențiale, prima doamnă, Michelle Bolsonaro, în vârstă de 38 de ani, a fost pozitivă la COVID-19 joi. Ea se simte bine și va urma toate protocoalele în aceste situații.

Înainte de anunțul infectării cu COVID-19 al acesteia, a fost testat pozitiv și un ministru. Este vorba despre Marcos Pontes – ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Brazilia. El este al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro diagnosticat cu noul coronavirus.

Cele două anunțuri au venit la scurt timp după ce președintele Braziliei a declarat că a scăpat de coronavirus. El fusese infectat la începutul lunii iunie.

Președintele Braziliei – neîncrezător în capacitatea acestui virus de a face rău

Președintele Braziliei este cunoscut pentru neîncrederea pe care o are în capacitatea acestui virus de a face rău. El a declarat în mai multe rânduri, că noul coronavirus este o mică răceală. Din aceste convingeri, a avut grijă să relaxeze măsurile pentru a da drumul economiei și, de câteva zile, să ridice obligativitatea purtării măștii.

El spunea că blocajele regionale au un efect mai dăunător decât virusul însuși și a acuzat mass-media că a răspândit panica și paranoia.

Președintele Braziliei a mai fost testat pentru coronavirus în luna martie a acestui an, când a explodat numărul cazurilor de coronavirus. Deși presa a anunțat infectarea oficialului, el a infirmat informația printr-un mesaj postat pe Twitter. La acea vreme, fusese testat imediat după ce secretarul de presă al președintelui brazilian s-a îmbolnăvit. Acesta a fost testat pozitiv în urma unei călătorii în Statele Unite ale Americii unde a făcut parte din delegația primită de Donald Trump la reședința lui.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top