Connect with us

Externe

Stare de alertă în America! Un meteorit a căzut la periferia oraşului Detroit

Este stare de alertă în America după ce un meteorit a căzut la periferia orașului Detroit. Speriați, oamenii au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Un meteorit a căzut la periferia oraşului Detroit (Michigan), provocând un cutremur de gradul 2 pe Richter. Fenomenul a fost confirmat de serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

USGS a confirmat că originea seismului a fost căderea unui meteorit, care „s-a văzut şi s-a auzit” în zona oraşului Detroit.

Cutremurul a fost înregistrat la 20:09 ora locală (01:09 miercuri GMT)

Localizarea „aproximativă” a căderii meteoritului este la 8 kilometri vest-sud-vest de New Haven, un orăşel de aproximativ 4.600 de locuitori de la periferia Detroit-ului, în apropiere de lacul St. Clair şi de graniţa cu Canada.

Înainte ca USGS să confirme căderea meteoritului, zeci de persoane au postat pe reţelele de socializare înregistrări ale fenomenului în care se putea vedea o dâră luminoasă urmată de o aparentă explozie.

În urma acestor înregistrări, Serviciul naţional de meteorologie (National Weather Service, NWS) a precizat că lumina strălucitoare şi explozia nu corespund vreunui fulger şi nici unui tunet, precizând că ar putea fi vorba de un meteorit.

Citește și Grav accident rutier pe autostradă. Declarațiile martorilor: “Dezastru, nenorocire!”

Un grav accident rutier s-a întâmplat din cauza condițiilor meteorologice pe autostrada care leagă Praga de Brno.

Zeci de autoturisme și camioane au fost implicate într-un carambol fără precedent în Cehia, iar mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Irinel Ciurus, un şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile înregistrate, dar şi fotografiile multe pe care le-a făcut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook.

Prietenii românului au reacţionat imediat la postare şi l-au întrebat speriaţi dacă a păţit ceva.

Din fericire, se pare că şoferul român nu a fost rănit în urma carambolului de pe autostrada cehă.

“Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

Conform primelor informații publicate de poliția cehă, cauzele care au dus la producerea acestui accident sunt gheața de pe carosabil, zăpada și vântul puternic care au lovit Cehia.

Citește și Accident grav pe DN1: cinci persoane au fost rănite și transportate de URGENȚĂ la spital

Cinci persoane au fost rănite vineri, în jurul prânzului, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN1, la intrarea în localitatea Vlădeni.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Luiza Dănilă.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SAJ) şi un echipaj de stingere.

Citește și Accident GRAV lângă București. Circulația pe DN1 se desfășoară cu dificultate

Citește și Accident grav în Arad! Fetiţă de 12 ani, prinsă sub un tramvai

Citește și GRAV accident la ieșirea din București. Elicopterul SMURD la fața locului, mai mulți răniți

Citește și ALERTĂ GENERALĂ! Zeci de răniţi în urma unui accident feroviar – 40 de persoane în STARE GRAVĂ după accidentul de TREN

Citește și Accident GRAV în București. Doi polițiști răniți, o maşină de poliţie s-a răsturnat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top