Stare de alertă în Moscova! Un taxi a intrat în mulțime și a încercat să fugă

Ultimul update: sâmbătă 16 iunie 2018 20:32 Data publicării: sâmbătă 16 iunie 2018 20:31
Autor , în Externe

Stare de alertă în Rusia. Alertă de securitate la Moscova, în timpul campionatului mondial de fotbal. Opt persoane au fost rănite sâmbătă în centrul Moscovei, unde un taxi a pătruns în mulţime, şoferul autoturismului fiind imediat arestat după ce a încercat să fugă.

Potrivit autorităţilor ruse, conform primelor date pare să fie vorba despre un accident de circulaţie, nu un atac terorist.

Citește și: Atac la Toronto: O maşină a intrat într-un grup de pietoni. Presa locală: 10 morți și 15 răniți

Şoferul aflat în stare de ebrietate ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns cu autoturismul pe trotuar, în apropierea Pieţei Roşii.

Printre răniţi se numără şi suporteri mexicani, veniţi pentru a-şi susţine echipa la Campionatul Mondial de Fotbal. Conform agenţiei Interfax, dintre cei opt răniţi o femeie se află în stare gravă.

Te-ar putea interesa și: Venezuela: Tragedie în club, 17 persoane au murit într-un club din Caracas

Tragedie în Caracas, Venezuela. 17 persoane au murit sâmbătă dimineaţa într-un club din capitala Venezuelei, Caracas, în urma unei busculade create de explozia unei grenade lacrimogene lansate în timpul unei încăierări.

Citește și: ATENTAT în Germania. O mașină a intrat într-o mulțime – Sunt zeci de victime printre care și MORȚI

‘O dispută a izbucnit la primele ore ale dimineţii şi una dintre persoanele implicate a lansat o bombă lacrimogenă care a creat o busculadă printre cele 500 de persoane care se aflau în club (…), 17 dintre ele fiind ucise’ prin sufocare, a declarat ministrul venezuelean de interne, Nestor Reverol.

Dintre persoanele decedate opt au vârste sub 18 ani, a mai precizat oficialul citat, anunţând totodată că şapte persoane au fost arestate.

Sursa: agerpres.ro