Connect with us
Statele Unite suspendă acordarea vizelor de călătorie

Externe

Statele Unite suspendă acordarea vizelor de călătorie

Administraţia Donald Trump a anunţat, vineri, suspendarea serviciilor de acordare a vizelor de călătorie la misiunile consulare din întreaga lume, în contextul pandemiei de coronavirus.

Departamentul de Stat al SUA a comunicat vineri decizia de suspendare a serviciilor de acordare a vizelor de călătorie la reprezentanţele consulare americane din întreaga lume, din cauza problemelor asociate pandemiei de coronavirus.

„Ca reacţie la provocările semnificative de pe plan mondial generate de pandemia de COVID-19, Departamentul de Stat suspendă temporar serviciile de rutină de acordare a vizelor în toate ambasadele şi consulatele SUA”, anunţă Departamentul de Stat al SUA.

„Ambasadele şi consulatele vor anula toate programrăile de rutină pentru acordarea vizelor de imigrare şi nonimigrare începând cu data de 20 martie 2020”, precizează instituţia.

„Dacă resursele vor permite, ambasadele şi consulatele vor continua să acorde servicii de viză pentru situaţii de urgenţă. Misiunile noastre din străinătate vor relua serviciile de rutină de acordare a vizelor imediat ce va fi posibil, dar nu putem furniza o dată exactă în acest moment”, subliniază Departamentul de Stat american.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top