Connect with us
Studiu: țara europeană ce ar putea avea 66.000 morți până în august

Externe

Studiu: țara europeană ce ar putea avea 66.000 morți până în august

Țările europene nu scapă de infectarea cu COVID-19. Țara europeană care ar putea avea 66.000 morți până în august este UK, conform The Guardian.

Studiu: țara europeană ce ar putea avea 66.000 morți până în august

Un studiu realizat de Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle prezice că UK-ul va avea 66.000 morți până în luna august.

Primarul Londrei a declarat că numărul morților din industria transportului a ajuns la 9 șoferi de autobuz, 3 angajați ai regiei de transport Transport for Londo, un angajat din subteran, un lucrător pentru furnizorii TfL.

Acesta a transmis condoleanțe famililor și le-a promis că va întări măsurile de protecție pentru angajații din transport, conform Skynews.

În UK în prezent se inregistrează 55.242 de cazuri de Covid-19 și mai mult de 6100 morți, conform worldmeters.info.

Studiul realizat de cercetătorii de la IHME din Seattle au prezis că UK va fi cea mai intens afectată țară de acest virus. Aici se vor înregistra 40% din totalul de morți ai continentului, conform The Guardian. Aceștia au menționat numărul de 66.000 morți din cauza virusului înainte de luna august deoarece țara a impus cu întârziere distanțarea socială.

Crezând în „imunitatea de turmă”, măsurile au fost luate prea târziu. Totuși acest studiu este contrazis de alți cercetători care susțin că cifrele sunt de 2 ori mai mari decât ar fi corect. Profesorul Neil Ferguson de la Imperial College London a afirmat acest lucru.

De corectitudinea sau acuratețea acestui studiu ne vom convinge în viitor, aproape de luna august. Deocamdată ieri erau 7.097 morți în Marea Britanie, iar 60.733 erau depistate pozitiv cu  Covid-19.

Boris Johnson care este infectat și se află de luni la terapie intensivă se simte mai bine. A reușit să se așeze pe pat și să vorbească, cu personalul medical, declara ministrul Rishi Sunak.

Numerele cazurilor de infestare și de deces din Marea Britanie continua să crească. În acest moment este dificil de spus când vor începe să regreseze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top