Connect with us
Un atac armat a avut loc la un liceu din Texas, Brewster County.

Externe

SUA: Atac armat la liceul Alpine High din Texas

Un atac armat a avut loc la liceul Alpine High din Texas, joi dupa-amiaza. Politistii si serviciile de urgenta s-au deplasat la liceu, dupa ce au fost primite apeluri care anuntau un atacator la unitatea de invatamant din Brewster County.

Update, ora 19.21: Desi initial s-a anuntat ca atacatorul era de sex masculin, seriful din comitatul Brewster a spus ca atacul a fost comis de o femeie. Aceasta s-a sinucis dupa ce a ranit o eleva, care este internata. Totodata, un politist a fost ranit in timp ce intervenea, dupa ce arma unui coleg s-a descarcat accidental. O ancheta a fost deschisa pentru a se stabili de ce s-a produs acest incident.

 

Update, 18.39: Postul de televiziune ABC News anunta, citand surse din politia locala, ca un elev a fost ranit si ca atacatorul s-a sinucis.

Update, 18.33: Autoritatile din SUA au precizat ca unitatea de invatamant a fost inchisa si ca nu nu au informatii privind eventuale victime, scie bostonglobe.com. Persoana care a comis atacul este de sex masculin si este cautata de politisti.

Stire initala

Un atac armat a avut loc la un liceul din statul american Texas. Conform primelor informatii, o victima a fost identificata si spitalizata. Se presupune ca sunt de fapt doi atacatori. Informatia nu a fost confirmata oficial.

Cursurile la acest liceu au inceput pe 22 august, iar in jur de 1.000 de elevi studiaza acolo, conform site-ului institutiei. Apline este situat in Brewster County, zona de vest a statului Texas, la circa 200 de mile sud-est de El Paso.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top