Connect with us
Tânără de 15 ani, dispărută după atentatul din Manchester

Externe

Tânără de 15 ani, dispărută după atentatul din Manchester

Atentatul din Manchester a lăsat multă durere în urmă. O adolescentă de 15 ani este de negăsit după ce a participat la concertul Arianei Grande de pe Manchester Arena.

Poliția engleză face eforturi fără precedent pentru a-i găsi pe cei dispăruți în urma atentatului care a avut loc azi noapte la concert. Printre cei dispăruți se află și o tânără frumoasă în vârstă de 15 ani.

Numele ei este Olivia, iar pentru ea se mobilizează acum rețelele sociale și autoritățile. Fata a participat la concert cu prietenul ei, Adam. Acesta a scăpat teafăr în urma atentatului, însă iubita lui e de negăsit.

„Am sunat la spitale, am sunat peste tot. Am postat pe toate reţelele sociale şi tot nu o găsim. Telefonul ei e mort”, a declarat iubitul ei pentru presa britanică.

Ce spune o româncă despre atentatul din Manchester

„Ştiri false. Nu e numeni cuprins de panică. Oameni mai calmi şi mai organizaţi ca englezii greu de găsit. La 59 de oameni răniţi şi 22 de morţi au fost trimise 69 de ambulanţe. Gara din Manchester Victoria a fost închisă şi alte trenuri organizate să ducă oamenii la serviciu.

CITEȘTE ȘI: Ariana Grande, prima reacție după explozia de concertul său din Manchester Arena

CITEȘTE ȘI: Poliţia: Tratăm explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când vom avea alte informaţii

CITEȘTE ȘI: Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală

Medicii care participau la o conferinţă pe teme medicale în zonă s-au dus la faţa locului voluntar să dea o mână de ajutor. S-a suspendat campania electorala. Locuitorii oraşului au oferit locuri de cazare şi drumuri cu maşina tuturor celor care au avut nevoie”, a scris Adina pe Facebook, româncă stabilită în Marea Britanie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top