Connect with us

Externe

Tarom suspenda zborurile spre Tel Aviv

Tarom a anunțat că suspendă zborurile spre Tel Aviv ca urmare a restricțiilor de călătorie.

“ Ca urmare a restrictiilor de intrare in tara impuse de autoritatile israeliene, in perioada 12 – 31 martie 2020 TAROM a suspendat operarea catre/dinspre Tel Aviv.

Intrarea pe teritoriul Statului Israel a pasagerilor care nu sunt cetateni sau rezidenti israelieni este permisa doar in urmatoarele conditii:

Cu obligativitatea detinerii unei aprobari speciale de intrare in tara de la autoritatile israeliene (Politia de Frontiera sau Ministerul Sanatatii)
sau

Cu obligativitatea de a demonstra ca indeplinesc conditiile necesare plasarii in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform instructiunilor Ministerului Sanatatii
Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor sau rambursarea integrala a biletelor.

Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent, agentia TAROM Tel Aviv help@taromtlv.co.il sau orice agentie TAROM”, a tranmis Tarom catre Huff.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top