Nunta regală: Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operație

17.05.2018
Nunta regală: Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operație

Operaţia pe cord suportată de tatăl lui Meghan Markle, care îl va împiedica să asiste la nunta regală a fiicei sale cu prinţul Harry, ce va avea loc în acest weekend, s-a încheiat cu succes.

Jurnaliştii de la TMZ afirmă că au avut posibilitatea de a discuta cu Tom Markle, în vârstă de 73 de ani, care, după intervenţia chirurgicală, părea „activ şi coerent”. Ei au precizat că operaţia a constat în implantarea a trei stenturi (extensoare vasculare) în vasele coronariene ale pacientului.

Urmărit de paparazzi, tatăl viitoarei soţii a prinţului Harry a ajuns să fie prins în relaţia adeseori dificilă dintre familia regală britanică şi mass-media, înainte de nunta fiicei sale, care va avea loc sâmbătă la Castelul Windsor.

El a dezvăluit marţi că urma să fie operat pe inimă, potrivit TMZ, şi că nu va putea să îşi conducă fiica la altar în timpul ceremoniei religioase.

Prezenţa lui la nunta regală era deja pusă sub semnul întrebării în urma unei polemici generate de publicarea unor fotografii care îl prezentau în timp ce se pregătea pentru nuntă discutând cu paparazii, în contextul în care Thomas Markle s-a plâns în trecut de intruziunea presei în viaţa privată a familiei sale.

Acel fiasco ar putea să umbrească încă o dată relaţiile dintre presă şi prinţul Harry, care i-a acuzat deja pe paparazzi că au provocat moartea mamei sale, prinţesa Diana, decedată într-un accident de automobil.

Sora vitregă a lui Meghan Markle urmărită de probleme

O altă interacţiune explozivă între familia Markle şi reprezentanţii presei a avut loc miercuri. TMZ a anunţat că sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha, a fost nevoită să ajungă la spital din cauza unor leziuni la glezne şi genunchi, suferite în urma unei interacţiuni cu un paparazzo.

Ea şi iubitul ei, Mark, conduceau un automobil în apropiere de un punct de taxare pe o autostradă din Florida în momentul în care un fotograf a apărut brusc în faţa lor, provocând un accident de circulaţie, precizează TMZ.

Mark, aflat la volan, a executat o manevră bruscă pentru a evita impactul cu fotograful, iar automobilul pe care îl conducea s-a izbit frontal de o barieră din beton, propulsând-o pe Samantha în parbriz şi provocându-i răni la nivelul unui picior.

Citește și: Noi probleme la nunta regală. Ce a făcut tatăl lui Meghan Markle