Connect with us
Teroriștii amenință Italia! După atentatul terorist din Barcelona, Spania, acum Italia este ținta teroriștilor.

Externe

După atacul din Barcelona, teroriștii anunță următorul atentat. E o țară cu mulți români!

Organizaţia teroristă Stat Islamic a ameninţat Italia cu atacuri teroriste, după cele din Spania şi Rusia, potrivit unui mesaj publicat pe Telegram, relatează La Repubblica.

Teroriștii, mesaj de amenințare. Italia este vizată

„Următorul obiectiv este Italia”, a ameninţat ISIS, citat de centrul de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, potrivit News.ro.

Nu este pentru prima dată când Statul Islamic ameninţă Italia. Începând din aprilie 2016, islamiştii au ameninţat Roma.

„Când va veni marea maree vor fi cucerite Bagdadul, Damascul, Ierusalimul, Ammanul, Constantinopolul, Teheranul şi Roma”, a spus atunci Abu Hassan al-Muhajir.

Pe 28 aprilie, au circulat pe internet mesaje ameninţătoare, cu semnătura ISIS, vizând locuri-simbol italiene, din Roma şi din Milano.

Autorităţile au dat asigurări atunci că nu există „elemente concrete noi de alarmă”, dar că „vigilenţa este întotdeauna maximă”.

Articole pe aceeași temă:

Atentat terorist în Barcelona: OFICIAL 14 morți și peste 100 de răniți, printre care 3 români. Un alt atac a avut loc la Cambrils

1 Comment

1 Comment

  1. Ioan Gheorghe Dascalu

    2017-08-20T16:28:16+03:00 at 16:28

    Cel puțin sunt oneşti şi anunță din timp unde va fi următorul atentat. Dar pentru tâmpiții creduli şi vaccinați cu corctitudinea politica, deşteptarea se va da când îşi vor vedea nepoții decapitați dub ochii lor. Adica MULT PREA TÂRZIU!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top