Connect with us
The X Factor: Robbie Williams şi soţia lui devin juraţi

Externe

The X Factor: Robbie Williams şi soţia lui devin juraţi

În Marea Britanie telespectatorii stau cu sufletul la gură să afle care sunt noii jurați! Iar primele nume nu au întârziat să apară. Cântăreţul Robbie Williams şi soţia lui, Ayda Field, vor face parte din juriul ediţiei britanice a emisiunii-concurs „The X Factor”, potrivit mai multor surse citate de presa britanică.

Dacă informaţia va fi confirmată, Robbie Williams şi Ayda Field vor deveni primul cuplu inclus în juriul emisiunii „The X Factor”, informează Press Association. Producătorii show-ului TV ar fi încheiat cu artistul britanic şi soţia lui un contract de 10 milioane de lire sterline, a anunţat tabloidul Daily Mirror.

În virtutea acestui contract, Robbie Williams şi Ayda Field se vor alătura producătorului Simon Cowell în juriul celei de-a 15-a ediţii a acestui concurs de talente, difuzat de ITV, care va reveni pe micile ecrane britanice în luna august.

Ei îi vor înlocui în juriul emisiunii pe prezentatorul TV Louis Walsh, în vârstă de 65 de ani, şi pe cântăreaţa pop Nicole Scherzinger, în vârstă de 39 de ani.

Sharon Osbourne va reveni şi ea în emisiunea din acest an, însă rolul ei în cadrul show-ului va fi mult mai diminuat.

Istoricul celor doi

Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, s-a născut în California şi a debutat ca actriţă cu un rol în popularul serial de televiziune „Days Of Our Lives”. În prezent, ea apare cu regularitate în chat show-ul televizat „Loose Women”.

Luna trecută, ea l-a intervievat pe producătorul Simon Cowell şi a publicat apoi o fotografie a acestuia pe contul ei de pe Instagram. Imaginea era însoţită de textul următor: „Sper că mă va trece în etapa următoare!”.

Cântăreţul Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, fost membru al grupului Take That, a cunoscut-o pe Ayda Field în 2006. Cei doi s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii: Theodora Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton Valentine, născut pe 27 octombrie 2014.

Gary Barlow, fost coleg al cântăreţului Robbie Williams în grupul Take That, a făcut şi el parte din juriul emisiunii „The X Factor” timp de două sezoane, în 2011 şi 2012.

Citește și: Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor! Are legătură cu Lidia Buble

Emisiunea „The X Factor” a debutat pe micile ecrane britanice în anul 2004.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top