Connect with us
Tragedie în familia unui mare artist! Fiul său a murit la 28 de ani

Externe

Tragedie în familia unui mare artist! Fiul său a murit la 28 de ani

Celebrul artist american, Bobby Brown, trăiește cu adevărat clipe de groază. Fiul său de doar 28 de ani s-a stins din viață, după ce fiica lui a murit și ea în urmă cu 5 ani. Nu se știe exact cauza morții, însă autoritățile au declarat decesul atunci când au primit un apel de urgență și s-au transportat la fața locului. Nu a mai putut fi făcut nimic pentru viața tânărului.

Bobby Brown, răpus de durere

Fiul celebrului artist Bobby Brown, Bobby Brown Jr., a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, la doar 28 de ani. Polițiștii au intervenit în urma unui apel de urgență care anunța că tânărul zăcea mort. Din păcate, medicii au declarat decesul, care avusese loc cu ceva timp în urmă.

Tânărul provenea din relația pe care a avut-o Bobby Brown cu cu Kim Ward timp de 11 ani, și era fratele vitreg al fiicei lui Whitney Houston, care a fost căsătorită cu tatăl său.

Nu se știe exact care a fost cauza decesului tânărului de 28 de ani. Investigatorii au început ancheta, însă elimină posibilitatea unei crime.

Bobby a avut cu adevărat o viață foarte grea, marcată de multe pierderi și evenimente neplăcute. Și Bobbi Kristina Brown, fiica artistei Whitney Houston, a decedat în urmă cu 5 ani. Ea a a fost găsită moartă în baie, în urma unei intoxicații cu droguri. Supradoza de droguri și timpul petrecut sub apă i-au produs leziuni cerebrale și o pneumonie gravă. A fost transportată la spital și a continuat să fie tratată câteva luni într-un centru de îngrijire timp de șase luni, însă a decedat.

Bobby Brown a spus atunci că Nick Gordon, iubitul fetei, era vinovat de moartea acesteia. Tânărul fusese crescut de Whitney Houston și, în timp, a devenit iubitul fiicei acesteia. Gordon a fost găsit responsabil de moartea ei în urma unui proces amplu. În ianuarie 2020, și Gordon a murit, tot din cauza unei supradoze de heroină.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top