Connect with us
Tragedie în lumea sportului. A murit încercând să-și salveze copilul de la înec

Externe

Tragedie în lumea sportului. A murit încercând să-și salveze copilul de la înec

Lumea sportului american a fost zdruncinată de o veste îngrozitoare. Luptătorul WWE Shad Gaspard, în vârstă de 39 de ani, a decedat. Trupul neînsuflețit al sportivului a fost găsit în Venice Beach, Los Angeles, după 3 zile de la dispariția în apă. Acesta ar fi fost tras de curenți în timp ce încerca să-și salveze fiul de doar 10 ani care era la un pas de înec.

Tragedie în lumea sportului. A murit încercând să-și salveze copilul de la înec

Departamentul de poliție din Los Angeles a făcut miercuri confirmarea tragică, iar familia sa a fost înștiințată. În urmă cu câteva zile, Gaspard se afla cu familia la plajă, în California duminică. Acesta a decis să intre în apă alături de Aryeh, fiul său de 10 ani, moment în care, cei doi au fost atrași de un val puternic de curenți.

„Individul care a fost văzut aici pe plajă în această dimineață era un bărbat afro-american.  S-a potrivit cu descrierea înotătorului dispărut și găsit după eforturile de salvare pe care le-am condus aici duminică după-amiază.”, au confirmat miercuri oficialii.

Cadavrul a fost confirmat după ce a fost analizat cu grijă. A fost reprat și scos din apă la jumătatea distanței dintre digul Venice Beach și sediul salvamarilor, conform Lt. Titus Tyler, departamentul de poliție din Los Angeles. Inițial, Gaspard a fost observat de un cetățean care a anunțat autritățile.

Gaspard, alături de fiul său și un alt grup de înotători ar fi fost trași de curenți. Sportivul le-ar fi cerut salvamarilor să se ocupe de ceilalți și să îl lase pe fiu în grija sa. A reușit să îi salveze viața celui mic, însă el s-a pierdut printre valuri. Autoritățile americane au declarat că Gaspard se afla la aproximativ 50 de metri de țărm când un salvamar l-a observat, dar apoi un val s-a prăbușit peste el.

Gaspard era cunoscut pentru munca sa cu partenerul JTG din echipa de tag-uri WWE Cryme Time, dar și ca bodyguard pentru celebrități precum Britney Spears, Puff Daddy și Mike Tyson.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top