Connect with us
TRAGEDIE în trupa Cirque du Soleil! Un acrobat a murit în urma unei căzături, în timpul unui spectacol! Specatorii au privit îngroziți momentul

Externe

TRAGEDIE în trupa Cirque du Soleil! Un acrobat a murit în urma unei căzături, în timpul unui spectacol! Spectatorii au privit îngroziți momentul

Doliu în echipa Cirque du Soleil! Unul dintre cei mai cunoscuți acrobați ai celebrei trupe a murit chiar în timpul unui spectacol, după ce a căzut sub privirile îngrozite ale spectorilor.

Aflat împreună cu colegii săi la un spectacol în Tampa Bay, din statul Florida, Yann Arnaud, în vârstă de 38 de an, a murit în urma unei căzături.

Artistul francez făcea acrobație aeriană în timpul spectacolului de sâmbătă, când a căzut. Deși a fost preluat imediat de serviciile medicale, Arnaud a murit la spital.

ATENȚIE, IMAGINI CARE V-AR PUTEA AFECTA EMOȚIONAL!

„Întreaga familie Cirque du Soleil este în şoc şi devastată”, se arată într-un comunicat.

Arnaud lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani. „A fost iubit de toţi cei care au avut şansa de a-l cunoaşte”, a spus directorul companiei, Daniel Lamarre.

După incident, trupa a anulat cele două spectacole pe care le avea programate pentru ziua de duminică, iar acum compania lucrează împreună cu autoritățile locale pentru a stabili ce s-a întâmplat.

În 2013, un alt acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas, iar celebra trupă de acrobați a trecut printr-o altă dramă și în 2016, atunci când fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit după ce a fost zdrobit de o rampă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI: A murit la 17 ani, cel mai probabil din cauza unei răceli

Ștefan a murit la doar 17 ani. Era fiul unui director de la Spitalului Municipal Oradea. Băiatul le spusese părinților că nu se simte prea bine și la puțin timp după aceea, a fost găsit inconștient.

A murit la 17 ani, cel mai probabil din cauza unei răceli

Băiatul era în stop cardio-respirator când l-au preluat medicii. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea băiatului, însă fără succes.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Cirque du Soleil. Un tehnician a murit în timpul unor repetiții

“A murit cu zile!” Noi dezvăluiri despre Israela: Care ar fi fost greșeala fundamentală a femeii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top