Connect with us
Tristețe la Casa Regală din Marea Britanie. Ar putea fi ultimul Crăciun pentru el

Externe

Tristețe la Casa Regală din Marea Britanie. Ar putea fi ultimul Crăciun pentru el

Presa tabloidă din Marea Britanie anunță că tatăl lui Meghan Markle are probleme mari de sănătate și că acesta ar putea fi ultimul Crăciun din viața sa.

Thomas Markle ar fi pe moarte, spune revista „Woman”, lucru care a întristat-o profund pe Meghan. În afara certurilor pe care le-ar fi avut cu cumnata sa, Kate Middleton (36 de ani), aceasta suferă acum pentru că s-a îndepărtat de tatăl ei.

Soţia prinţului Harry (34 de ani) este foarte îngrijorată de soarta părintelui său. Thomas Markle este slăbit din cauza problemelor cardiace, însă fiica sa nu poate să-l vadă de sărbători, întrucât va petrece Crăciunul la Sandringham, unde a fost invitată împreună cu mama ei, Doria.

În urmă cu câteva zile, Thomas se plânsese în presă că relația proastă cu fiica sa i-a afectat sănătatea și că nimănui nu i-a păsat că a suferit un infarct în urmă cu câteva luni.

Problemele pentru Meghan Markle nu s-ar opri doar la tatăl ei. Tabloidele din Regatul Unit spun că aceasta nu mai este simpatizată în Casa Regală din Marea Britanie.

Mai mulți angajați de la Palatul Kensington o acuză că este arogantă și chiar are tendințe dictatoriale cu ei. De altfel, asistenta sa personală a părăsit-o după doar șase luni.

De asemenea, acesteia i se reproșează că nu promovează suficient produsele britanice, așa cum este obiceiul printre cei din Casa Regală a Marii Brianii.

Mai mult decât atât, aceasta nu se supune aproape deloc protocolului regal, iar vestimentația sa nu este pe placul Reginei Elisabeta, cu care ar fi avut și o dispută.

Citește și: Regina Elisabeta grav bolnavă?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top