ULTIMĂ ORĂ! Un nou incendiu în Beirut

15.09.2020
ULTIMĂ ORĂ! Un nou incendiu în Beirut

O nouă tragedie în Beirut. Este al doilea incendiu izbucnit în această săptămână.

Incendiul a avut loc într-o zonă comercială a orașului. Zona este un reper pentru Beirut, clădirea fiind proiectată de arhitecta Zaha Hadid. Imobilul era în construcții și urma să fie finalizată în scurt timp.

Incendiu în Beirut, 15 septembrie. Cauzele sunt necunoscute

Așa trebuia să arate clădirea după ce ar fi fost finalizată. Se lucra la ea de ani de zile, iar acum focul a mistuit totul. Pompierii nu au determinat încă de la ce au pornit flăcările, scrie Al Arabiya.

La acest moment, flăcările sunt stinse.

Acum câteva zile, tot în Beirut, în zona portului, a avut loc un incendiu puternic. În acest caz, armata din Liban a anunțat că motivul incendiului a fost un depozit de uleiuri și anvelope

Crucea Roşie libaneză a anunţat că nu există riscul unei explozii şi că nu sunt răniţi, deşi există câteva persoane care întâmpină dificultăţi în a respira.

Reamintim că, luna trecut, în Beirut a izbucinit un incendiu, în urma căruia au murit 190 de oameni. Deflagrația a avut loc într-un cartier rezidenţial de lângă port, din cauza unei cantități de azotat de amoniu, depozitată în condiţii improprii.