Connect with us
Un alt preot ortodox din Franța a fost împușcat în stomac în timp ce închidea Biserica Greacă din Lyon în care slujea/ Preotul se află în stare gravă

Externe

Un alt preot ortodox din Franța a fost împușcat în stomac în timp ce închidea Biserica Greacă din Lyon în care slujea/ Preotul se află în stare gravă

Un preot ortodox din Franța a fost împușcat în stomac în timp ce închidea Biserica Greacă din Lyon în care slujea. Preotul se află în stare gravă.

Un nou incident a avut loc în Franța. Un preot de origine greacă a fost împușcat lângă o biserică din Lyon, anunță Ministerul de Interne din Franța pe Twitter. Autoritățile au declanșat alerta și îl caută pe atacator.

Potrivit anunțului, preotul ortodox de origine greacă a fost atacat în timp ce încerca să închidă o biserică din orașul Lyon. Atacatorul a tras două gloanțe și l-a rănit grav pe preot.

Agresorul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, este dat în urmărire generală. Autoritățile au declanșat alerta.

Atacul vine la câteva zile după ce un bărbat a atacat cu un cuțit mai multe persoane aflate într-o biserică din Nisa. O femeie din Brazilia a fost decapitată de atacator.

Un bărbat singur, înarmat cu o armă de mână, s-a apropiat de el înainte de a-l împușca de două ori, transmite BFMTV, citând surse din Poliția Lyon.

Un perimetru de securitate a fost instalat în jurul scenei atacului.

știre în curs de actualizare

sursa foto: Google Street via BVMTV

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top