Connect with us
Un avion s-a rupt în tre bucăți pe pista din Istanbul. Sunt 3 morți și 179 de rănițiUn avion s-a rupt în tre bucăți pe pista din Istanbul. Sunt 3 morți și 179 de răniți

Externe

Un avion s-a rupt în trei bucăți pe pista din Istanbul. Sunt 3 morți și 179 de răniți

Un avion cu 183 de oameni la bord s-a rupt în trei bucăți când a aterizat pe pista aeroportului Sabiha Gokcen din Istanbul. În urma acestui dezastru au murit 3 oameni și 179 au fost răniți. Momentul tragic a fost filmat de camerele de supraveghere.

Un avion s-a rupt în trei bucăți pe pista din Istanbul. Sunt 3 morți și 179 de răniți

Aeronava era un Boeing 737 al companiei private turceşti Pegasus și venea de la Izmir (vestul Turciei). Se pare că aceasta a derapat și a ieșit de pe pistă din pricina unei ploi torențiale care a lovit orașul.

Avion s-a rupt in trei bucati. sursa foto: digi24.ro

Avion s-a rupt in trei bucati. sursa foto: digi24.ro

Avionul avea la bord 183 de oameni în total, între care 175 de pasageri adulți, doi copii mici și șase membri ai echipajului, conform guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, citat de CNN. 

Se pare că avionul a derapat 60 de metri pe pistă și apoi a căzut 40 de metri într-o râpă. După ce a căzut, avionul a luat foc, însă pompierii au reușit să stingă rapid focul.

Aeroportul Sabiha Gokcen a fost închis pentru zboruri şi toate avioanele au fost redirecţionate spre aeroportul internaţional din Istanbul situat în partea europeană a capitalei economice a Turciei.

 

Citește și: Vremea face ravagii în România: școli închise, drumuri blocate și trenuri anulate

Citește și: Vremea dă peste cap Aeroportul Otopeni, Tarom anunță întârzieri

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top