Connect with us
Un balcon s-a surpat la Angers: 4 morţi şi zeci de răniţi

Externe

Un balcon s-a surpat la Angers: 4 morţi şi zeci de răniţi

Incident dramatic în Angers produs noaptea trecută. Patru persoane au murit şi cel puţin zece au fost rănite după ce un balcon s-a surpat în timpul unei petreceri, scrie news.ro.

„Cauza acestui accident dramatic este evident accidentală”, a apreciat o sursă apropiată anchetei. Niciunul dintre răniţi nu este în pericol de moarte, a precizat o sursă spitalicească.

Incidentul s-a produs aseară în jurul orei 23, 24 ora României. Este vorba despre un balcon al unui bloc situat pe strada Maille, la numărul 25, anunţă prefectura Maine-et-Loir într-un comunicat de presă.

Victimele sunt nişte studenţi care se aflau în grup pe balcon, la al treilea etaj al blocului, care dădea spre curtea interioară. Imobilul este unul nou, potrivit prefecturii.

Nu se cunoaşte cauza care a dus la surparea balconului ce a provocat 4 morţi. Cotidianul Ouest France scrie că era vorba despre o petrecere de bun venit în casă nouă. După ce s-a înlăturat cea mai mare parte a molozului, au fost descoperite patru cadavre. Echipele de intervenţie au anunţat că nu caută alte victime.

Contul de Facebook al unui bărbat dispărut a devenit o fantomă ce îi bântuie familia

Cod galben de inundaţii şi căderi abundente de zăpadă

Zece persoane, dintre care una într-o „urgenţă absolută”, dar fără ca viaţa să-i fie în pericol, au fost evacuate către Centrul Spitalicesc Universitar (CHU) din Angers.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a CHU, contactată de AFP, în afară de cei zece răniţi transportaţi la spital, alte patru persoane au fost la o clinică în Anjou.

un-balcon-s-a-surpat-la-angers-4-morti-si-zeci-de-raniti-1

Trei dintre răniţii internaţi la CHU au fost externaţi, a adăugat ea, precizând că s-a acţionat pentru „urgenţe relative” în toate cazurile.

Mijloace importante din partea pompierilor au fost mobilizate – 70 de oameni – în cadrul celulei de intervenţie a Saumur, dar şi în cadrul SAMU.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top